Aamulehti: Tamperelaisessa talossa oli lauantaina kulkutautimyönteisten salainen kokoontuminen

Vaaralliset ääriryhmäläiset kokoontuivat salaa tässä tamperelaisessa talossa lauantaina. Onneksi Aamulehti sai heidät kiinni. Kuva: Timo Marttila

Aamulehti (Sanoma Oy) loistaa taas ammattimaisella journalismillaan, (kuten heidän kollegansa LJ Media), ja uutisoikin meille tärkeän tiedon, että tamperelaisessa talossa oli lauantaina ollut salainen kokoontuminen koronadenialistien, kulkutautimyönteisten, äärioikeiston sekä Qanonistien toimesta.

Myös LJ Media, vastuullisena uutislehtenä, halusi tutkia tätä varmasti monessa lukijassa huolta herättävää ilmiötä tarkemmin. Tämän me saimme selville!


Kyseessä oli kolmikerroksinen betonitalo

LJ Median tutkivat journalistit olivat yhdessä Aamulehden toimituksen kanssa tutkimassa tätä salaista kokoontumista, ja yhdessä he saivat selville, että kyseessä on totta tosiaan ollut tamperelainen kolmikerroksinen betonitalo, jossa tämä salainen ja vaarallisten ääriryhmien liittoutuma on salaa kokoontunut.

Talon perustukset tehty vankasta betonista

”Paikan päällä kerättyjen tietojen, sekä näköhavaintojemme mukaan, vaikuttaa siltä, että kyseinen talo on tehty betonista.” Aamulehden tutkiva ammattijournalisti kertoi LJ Median kollegoilleen paikan päällä lauantaina Tampereella.

LJ Median toimitus, eikä myöskään Aamulehden toimitus uskaltanut mennä 33 metriä lähemmäs kyseessä olevaa taloa – Se oli täpö täynnä vaarallisia ääriryhmäläisiä!

”Koska talo oli täynnä radikalisoituneita salaliittoteoreetikkoja, vaarallisia ääriryhmäläisiä, emme voineet tutkia taloa lähempää” Aamulehden toimittaja kertoo.

”Uskomme, että talo on kuitenkin tehty vankasta betonista.”

Ääriryhmien salapaikka oli rakennettu vankasta betonista – Mitä voimme päätellä tästä?

”Aina on tietenkin mahdollista, että talo olisikin tiilitalo, joka on pinnoitettu betonimassalla. Mutta koska kyseessä oli vaarallisten ääriryhmien kokoontuminen, elämme siinä uskossa, että talo on tehty kokonaan vankasta betonista, sillä betoni houkuttelee näitä ääriryhmiä puoleensa” Aamulehden tutkiva ammattijournalisti kertoo asiantuntevasti.

Aamulehden tutkiva ammattijournalisti uskoo, että kyseessä oli betonitalo, eikä tiilitalo.

Betoni vetää vaarallisia radikalisoituneita ääriryhmiä puoleensa

”Vaikuttaa siltä, että juuri betonitalot houkuttelevat näitä vaarallisia radikaali- sekä ääriryhmiä puoleensa. Syitä emme täysin vielä ymmärrä, mutta vankan betonin täytyy tarjota jonkinlaista suojaa tälle porukalle. Mitään muuta syytä tällaiselle kokoontumiselle emme pysty keksimään.”

Ääriryhmäläiset piiloutuvat haljenneeseen betoniin

”Eräs varteenotettava teoria meillä kylläkin on, että nämä ääriryhmäläiset piiloutuvat haljenneen betonin saumoihin. Näin he pystyvät levittämään salaliittoteorioitaan sieltä juuri kenenkään huomaamatta.” Aamulehden tutkiva ammattijournalisti tietää.

Ääriryhmäläisten kerrotaan piiloutuvan haljenneen betonin saumoihin, ja he levittävät sieltä vaarallisia salaliittoteorioitaan kuiskuttelemalla niitä lähes kenenkään huomaamatta.

Huolestuttava ilmiö – aito demokratiamme voi olla uhattuna

”Mikäli tämä muodostamamme teoria pitää paikkansa, yhteiskuntamme ja aito demokratiamme voi olla todellakin uhattuna, sillä ääriryhmäläisiä voi tällöin löytyä mistä tahansa haljenneen betonin halkeamissaumoista läpi koko Suomen.” Aamulehden tutkiva ammattijournalisti kertoo huolestuneena.

Ääriryhmäläisiä voi olla piilossa pienimmissäkin halkeamissa. Näetkö sinä kuvassa piiloutuneita ääriryhmäläisiä kuiskuttelemassa salaliittoteorioitaan?

Jopa sinun talossasi voi olla piiloutuneena ääriryhmäläinen

”Nämä ääriryhmäläiset eivät välitä kenen talo on kyseessä tai missä se sijaitsee, kunhan vain he itse pääsevät piiloutumaan betonin syövereihin ja levittämään sieltä salaliittoteorioitaaan täysin normaaleille ihmisille.” Aamulehden ammattilainen kertoo ja jatkaa:

”Tähän ilmiöön tulisi puuttua välittömästi pinnoittamalla kaikki haljenneet betonipinnat. Kyseessä on pahimmillaan täysin viattomien ihmisten huijaaminen perättömillä salaliittoteoria-väitteillä.”

 

Betonista tehdään nykyään elastisempaa, jotta halkeamia ei enää syntyisi. Näin ääriryhmien kasvu saadaan pysäytettyä.
Myös rakennustyömailla varaudutaan ääriryhmien nousua varten. Kuvassa rakennetaan halkeamatonta betoniseinää.

Loppusanat: LJ Media haluaa muistuttaa, että tässä voi lisäksi olla kyse myös täysin viattomien ihmisten mustamaalaamisesta, sillä kun he kuulevat näistä salaliittoteorioista, on tämän jälkeen heitä helppo haukkua salaliittohörhöiksi esim. heikkolaatuisten lehdistöjen toimesta.

Tällainen leimakirveiden heittely on tyypillistä etenkin kaikille valemedioille, jotka pyrkivät lietsomaan eripuraa kansalaisten keskuuteen absurdeilla tarinoillaan.

Onneksi Suomessa ei kuitenkaan ole kuin pelkkiä laatumedioita, sekä oikeita ammattijournalistejä, kuten Sanoma Oy ja heidän ammattitoimittajansa.

Joka tapauksessa, pyydämme että kiinnität tästä eteenpäin huomiota haljenneisiin betonisaumoihin ja mikäli näet siellä ääriliikkeen edustajan, sulje korvasi etteivät he saa sinua käännytettyä pois aidosta demokratiastamme!

LJ Media haluaa kiittää Aamulehden huippuosaajia vankasta yhteistyöstä ja totuuden paljastamisesta! Näin rakennamme yhdessä turvallista yhteiskuntaa.


Asutko sinä betonitalossa? Kuiskuttelevatko ääriryhmäläiset huoneessasi? Kommentoi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.