Äärioikeistotutkija huolissaan: Lisää deepfake-videoita rauhallisesta Vapusta ilmestyy jatkuvasti

”Kun mikään ei riitä”, tuskailee äärioikeistotutkijat netissä leviävien deepfake-videoiden suhteen. ”Näitä tulee jatkuvasti ulos.”

Äärioikeisto on kasvattanut voimaansa

LJ media haastatteli Suomen kuuluisinta äärioikeistotutkijaa, joka on todella huolestunut yhteiskuntamme tilanteesta.

”Äärioikeisto kasvaa, ja se on hakenut uusia liittoutumia koronadenialistien ja muiden Suomesta tykkäävien keskuudesta.” nimettömänä pysyvä tutkija kertoo LJ medialle (tutkijan nimeä ei poikkeuksellisesti julkaista, äärioikeistolaisten maalitus-yritysten takia, ja se jos jokin kertoo paljon vaaraantuneesta demokratiamme tilanteesta).

Onko koko internetimme uhattuna?

Tämä yhteinen ja vaarallinen rintama, joka koostuu kulkutautimyönteisistä sekä äärioikeistolaisista, lääkäreistä ja koronadenialisteista, kiusaavat jatkuvasti internetissä oikeita toimittajia, sekä kansanedustajia että nyt myös Suomen poliisia. Kiusaamismuotoja on erilaisia, niin lällättelyä, kuin taas valheiden levittämistä äärioikeiston rakastamien deepfake-videoiden avulla.

”Jokaisen järkevän ihmisen tulisi olla huolissaan internetimme tilanteesta. Aikooko äärioikeisto vallata seuraavaksi koko internetimme? Siltä se vähän vaikuttaa. Tarvitsemme lisää sensuuria, jotta aito demokratiamme säilyy.” Äärioikeistotutkija ilmaisee huolensa.

Taas uusi deepfake-video täysin rauhallisen Vapun tapahtumista leviää internetissä

LJ media haluaa auttaa taistelussa äärioikeistoa vastaan, kuten muutkin vastuulliset mediat, artistit, poliitikot ja huippuvaikuttajat, ja tämän takia jakaa tämän uuden valheellisen videon kaikille nähtäväksi.

Oikea tieto tulee saada kuuliaisille kansalaisille tietoon, että mitä tässä maassa aikuisten oikeasti tapahtuu, ja kuinka vaarallinen äärioikeisto oikeasti on.

Suosittelemme, ettet katso videota lastesi seurassa, sillä videolla väitetään valheellisesti Helsingin poliisin aiheuttaneen traumoja monelle lapselle, sekä murtaneen kansalaisten polviluita, oikeasti täysin rauhallisessa vapun vietossa. Kyseessä on äärioikeiston levittämään retoriikkaa, eli Trumpismia, eli valheellista populismia.

Vappu sujui rauhallisesti koko Suomessa. Mitään normaalista poikkeavia kiinniottotilanteita, tai vastaavia, ei juurikaan ollut, Helsingin Poliisi kertoo virallisessa ja täysin luotettavassa tiedotteessaan.

Suomessa Vappu 2021 sujui rauhallisesti, eikä mitään normaalista poikkeavaa ollut havaittavissa.

Voit lukea Helsingin Poliisin virallisen tiedotteen tästä.

Tässä on uusin deepfake-video, jota tämä vaarallinen ÄÄKUKO*-porukka jakaa. *äärioikeistolaiset kulkutautimyönteiset koronadenialistit.

Myös TokenTube, on ÄÄKUKOn porukan suosima uusi kotimainen videopalvelu. Älä missään nimessä vieraile osoitteessa tokentube.net – TokenTubesta löytyy kansalaisten keksimiä valheita ja salaliittoteorioita. Muista, että vain YLE on luotettava taho oikean informaation suhteen, ja sinun tulisi noudattaa aina käskyjä ja suosituksiamme. Odota seuraavaa valtion tiedonantoa, sillä vaarallinen koronaviruspandemia riehuu maassamme! Vältä ulkona liikkumista! Pese käsiä! Kuolleisuus on maassamme kasvanut räjähdysmäisesti, ja viime vuonna kuoli yli 500% normaaliin verrattuna. Kyseessä on erittäin vaarallinen koronapandemia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.