Avoin puolue: Haluamme laillistaa parisuhdeväkivallan

Parisuhdeväkivallan ympärillä liikkuu paljon vanhanaikaisia asenteita ja tabuja. Avoin puolue haluaa laillistaa parisuhdeväkivallan aidon tasa-arvon nimissä.

Avoin puolue, on Suomessa toimiva pienpuolue, joka kannattaa aitoa tasa-arvoa, voimaannuttavaa feministisyyttä, sekä toimii myös rohkeana suunnannäyttäjä ja rakkauden sanansaattajana.


Avoin puolue: ”Haluamme laillistaa parisuhdeväkivallan”

Yhä useampi nuori nainen rakastaa vahvoja miehiä, muttei kuitenkaan vaarallista toksista maskuliinisuutta, joka usein tulee esille vanhanaikaisissa ns. normaaleissa parisuhteissa.

Toksinen maskuliinisuus tarkoittaa tilannetta, jossa mies ottaa liikaa vastuuta suojellakseen perhettään. Kyseinen esihistoriallinen tapa kuuluu yleisesti vanhainaikaisiin avioliittoihin ja parisuhdemalleihin, jotka eivät enää ole nuorison suosiossa, eivätkä vastaa enää tätä päivää. Moni nuori häpeääkin perinteisiä parisuhdemalleja, sekä vanhempiaan.

Perinteet ovat liian tylsiä nuorille – nuoriso kaipaa säpinää

”Kun et koskaan tiedä tuleeko nyrkkiä, tai joutuuko sidotuksi pimeään komeroon pariksi päiväksi, elämästä tulee vain yksinkertaisesti paljon jännempää”. Eräs nuori parisuhdeväkivaltaa rakastava, jo voimaantunut, cis-nuori kertoo LJ Median toimitukselle.

”Sellainen perinteinen perhe-elämä, jossa täytyy ruokaa tehdä ja vaippoja vaihdella ei vain ole minua varten.” hän kiteyttää itsevarmasti ja jatkaa: ”Kouluissakin tätä on meille maikat opettaneet, että lisääntyminen on ainoastaan ihmisen heikkous.”

Toksisessa maskuliinisuudessa, myös miehet viettävät lastensa kanssa aikaa, ja täten opettavat heille esihistoriallisia tapojaan suojella koko perhettään ilman sen kummempia jännityksiä. Tämä malli on jäämässä historiaan, sillä nuoret haluavat perinteisistä rooleistaan pois ja sen sijaan haluavat kokevansa aitoa voimaantumisen tunnetta, kuten kouluissa heille on opetettu.

”On huomattavasti paljon jännempää olla ilman ruokaa usean päivän ajan, samalla kun miesystäväni kokoajan raiskaa, hakkaa ja alistaa minua ja on täten aidosti läsnä suhteessamme. Tällainen voittaa lasten teon 100 – 0.” Nuoret kertovat rohkeista fantasioistaan ja tulevaisuuden haaveistaan.

Moni cis-nuori kokee voimaantumisen vain aidon tasa-arvoisen alistamisen kautta, ja pitävät lasten tekoa ihmisen heikkoutena. Marxilainen oppi on tehnyt tehtävänsä ja yhteiskuntamme voi paremmin kuin koskaan aiemmin!

 

 

Ajat muuttuvat ja nuoret kaipaavat yhä enemmän jännitystä elämään parisuhdeväkivallan muodossa. Pian nuorten hätähuutoon on vastattu, ja kaikenlainen parisuhdeväkivalta on laillistettu.

Väkivalta ja seksi kuuluvat yhteen, kyseessä on Kirkon opettama kova rakkaus

Kuten kirkko on meille opettanut, avoin ja kova rakkaus, kuin myös homostelu ja irstailu, ovat nuorille tärkeämpiä kuin Raamatun sana.

Sama sanoma näkyy myös sisäministerin hyvin hoidetun työn seurauksena, ja tuleekin yhä useammalle nuorelle naiselle tutuksi ihan perus arjessaan, kaupungilla aikaa viettäessään, tullessaan raiskatuksi puiston pensaissa. Sisäministerin mukaan tämä raiskatuksi tulemisen kokemus voimaannuttaa ennen kaikkea suomalaisia naisia ja auttaakin heitä kohti voimaannuttavaa parisuhdeväkivaltaa myöhemmin elämässään.

Kun rakkaus on kovaa, se voimaannuttaa sekä cis-miestä että cis-naista yhtäaikaa, mutta myös homoja ja lesboja. Siksi parisuhdeväkivalta koskee kaikkia yhteiskunnallisesti, ja tulisikin laillistaa aidon tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimissä: Onni kun kuuluu kaikille!

Myös medialla vastuuta nuorten voimaantumisessa

Myös useat elokuvat, viihde sekä ammatti-uutismediat, (kuten LJ Media), pitävät myös huolen siitä, että nuoriso oppii kaipaamaan alati lisää jännitystä elämäänsä, eikä nuoriso vahingossakaan sorru perinteisiin ns. tylsiin parisuhdemalleihin, joista ei jännitystä enää löydy.

Nuoret kaipaavat nykyään ennen kaikkea marxilaista voimaantumista, ja myös LJ Media tuo tätä sanomaa rohkeasti ulos kuten muutkin ammattimediat.

Yhdessä me voimaannutamme naisemme ja nuorisomme!

Ajat muuttuvat, ja nuorten trendeihin on myös vastattava lainsäädäntätasolla tasa-arvon nimissä. Parisuhdeväkivalta on pian laillista ja monen nuoren elämä täten helpottuu ja voimaantuu.

Avoin puolue – Rohkea suunnannäyttäjä

Avoin puolue jättääkin lakimuutosehdotuksensa parisuhdeväkivallan laillistamiseksi jo tällä viikolla. Uudessa ehdotuksessa sallittaisiin puolison hakkaaminen, raiskaaminen, rääkkääminen, uhkailu ja kaikki mikä tapahtuu parisuhteen nimissä, olisi jatkossa laillista. Kyseessä on ennen kaikkea aito tasa-arvo kysymys, sillä jokaisella tulisi olla oikeus olla mitä on.

Etenkin nuoria naisia täytyy voimaannuttaa lisää, sillä he haluavat sitä itse

”Sellainen vahva mies, joka huolehtii ja tarjoaa naiselle turvaa, on jäämässä onneksi historiaan.” Avoin puolueen edustaja kertoo.

”Naiset kaipaavat kovia otteita voimaantuakseen. Ja tämä on vain terveellinen ja luonnollinen ilmiö siitä, mihin yhteiskuntamme on siirtymässä marxilaisuuden ansiokkaan työn seurauksena. Jos on tätä uutta muutosta vastaan, ettei halua nähdä nuorison voimaantuvan, on todennäköisesti valkoinen konservatiivinen miesoletettu ja hetero, ehkä myös kristitty, ja nämä vanahat arvot kuuluvatkin romukoppaan.”

”Tällä porukalla olisi aika herätä unestaan ja uudistaa maailmankatsomustaan, että vihdoin hekin ymmärtäisivät yhteiskuntaamme paremmin.” Avoin puolueen edustaja kertoo ja kiteyttää uhmakkaasti sanomansa:

”Pääministeriämme lainatakseni: Ajat muuttuvat, get over it.”

Nainen: Elätkö vanhanaikaisessa suhteessa? Kaipaatko lisää jännitystä elämääsi? Pian voit piristää suhdettasi parisuhdeväkivallan avulla.

Lakialoite menee seuraavaksi eduskunnan käsittelyyn, ja voimme olla varmoja ainakin siitä, että se tullaan siellä varmasti hyväksymään. Etenkin sisäministerimme, ulkoministerimme sekä pääministerimme kannattavat ulkopuolelta ohjaamista, sillä heitähän myös kontrolloidaan ja alistetaan muiden käskystä. Alistaminen on jännittävää ja kuuluu aikamme kuvaan.

Vanhanaikaiset ”jämäpuolueet”, kuten Kristityt KD, ja Perussuomalaiset PS ovat tuttuun tapaan kaikkea uutta ja parempaa vastaan, mutta onneksi enemmistö kansanedustajista kuuluu globalistien ja/tai punakaartin palvelukseen, ja tulevaisuutemme on ennustettavissa: Kauan eläköön kulttuurin vallankumous, aito tasa-arvo ja voimaantuminen!

LJ Media toivottaa onnea Avoimelle puoleelle, sekä kaikille rohkeille nuorille jotka uskaltavat haastaa perinteisiä arvoja parisuhteissa. Yhä harvempi nuori haluaa perhettä, ja se on hyvä niin. Mihin niitä lapsia edes tarvittaisiin?

Mikä on sinun unelmasi parisuhdeväkivallasta? Kommentoi alle villeimmätkin fantasiasi ja tunne voimaantuvasi vapaassa ja toimivassa, kaikille arvokkaassa tasa-arvoisessa marxilaisessa yhteiskunnassa, jota kohti päivä päivältä menemme yhä enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.