Hallitus tukee ensimmäisen seksinuken hankinnassa – Auttaa ostokuluissa €500 tukisummalla

Hallitus antaa jokaiselle kansalaiselle €500 tukisumman seksinuken hankintaan. Seksuaaliseen hyvinvointiin käytettävä rahoitus on osa EU:n kestävää kehitystä ja tulevaa elpymispakettia.

Seksinukeilla helpotusta vaarallisen koronaviruksen aiheuttamien sulkutoimenpiteiden seurauksiin

Sanna Marinin hallitus on jälleen tuonut yhden uuden nerokkaan ratkaisun vaarallisesta korona pandemiasta aiheutuneiden ongelmien hoitamiseen: Jokainen halukas saa €500 korvauksen hankkiessaan itselleen seksinuken.

Seksinuken avulla voi harjoitella siirtymistä takaisin normaaliin

Nyt kun kansalaisilta on kielletty lähes kaikki perusoikeudet, vaarallisen ja vakavan koronaviruksen takia, on tärkeää, etteivät elämän perustarpeet jää tämän vakavan pandemian takia hoitamatta.

”Haluamme rohkaista kaikkia ihmisiä harjoittamaan ihmiskontakteja, etteivät ne unohdu. Yksi tärkeimmistä ihmiskontakteista liittyy seksiin, ja avointa seksuaalisuutta täytyy tukea, sillä se lisää tutkitusti onnellisuuden kokemuksia elämässä.” Pääministeri Marin kertoo.

”Yhdessä EU:n linjausten mukaisesti, nyt kun valitettavasti, tämä korona-pandemia tulee pysymään vielä useamman vuoden ajan, ja seksin harrastaminen kahden oikean ihmisen välillä tullaan uhkasakolla kieltämään, vaarallisen ja vakavan koronavirus pandemian leviämisen ehkäisyn takia, tarvitsemme uusia keinoja, auttaa kansalaisia.”

”Tässä, näissä varoituksissa siis, on vaarana se, että mielihalut lakkaavat syntymästä, tai että ihmiset unohtavat kuinka seksiä harrastetaan. Näiden seksinukkejen avulla, ihminen pystyy toimimaan luontaisten vaistojen kanssa yksin kotonaan, eivätkä ne surkastu pois.”

Seksinukke tuntuu ja maistuu samalta kuin oikea ihminen. Eroa ei edes huomaa!

THL: Seksinukke on kuin oikea ihminen – Eroa ei edes huomaa!

”Nämä uudenajan seksinuket eivät ole enää mitään pilipali-vehkeitä, ja niitä on lähes mahdoton saada rikki kovassakaan käytössä. Lisäksi niiden vaginat ovat kuin aidot, ja korvaavat kyllä oikean naisen läsnäolon. Pimeässä huoneessa ei sitä eroa edes huomaa, että harrastaako seksiä toisen ihmisen vai seksinuken kanssa.”

”Suosittelemme kaikille, etenkin nuorille syrjäytyneille miehille seksinuken hankkimista, nyt kun valtiokin tätä ensihankintaa tukee. Näin ollen myös energiaa vapautuu paljon, sillä nuoren ei enää tarvitse etsiä itselleen parisuhdetta seksin harrastamista varten, eikä seksin harrastamisen puutteesta täten synny enää pahaa mieltä, kun nukke on aina peiton alla saatavilla ja sitä voi käyttää niin useasti kuin haluaa. Vaikka kymmenen kertaa päivässä, jos siltä tuntuu.”

Seksinuket korvaavat aidot, mutta useimmiten myös epäonnistuneet ja henkisesti raskaat parisuhteet näin vakavan koronakriisin aikana.

Joko sinä olet hankkinut itsellesi seksinuken valtion avustamana? Kerro alle kokemuksia, kuinka hyvin seksinukkesi on onnistunut korvaamaan oikean naisen läsnäolon?

2 kommenttia artikkelissa “Hallitus tukee ensimmäisen seksinuken hankinnassa – Auttaa ostokuluissa €500 tukisummalla

 1. KariRunk kommentoi:

  Vuosia jo seksinukkeja käyttäneenä, voin kertoa että toimivat erittäin hyvin!
  Kaikki parisuhteiden negatiiviset puolet jäävät pois, kun siirtyy seksinukkeen, ja jäljelle jää pelkästään positiiviset asiat parisuhteesta. Ei ole kohta yli neljään vuoteen tarvinnut siivota kämppää, eikä muutenkaan panostaa elämässään mihinkään. Kukaan ei valita, eikä vaadi mitään, ja se on hyvä.

  Suosittelen kaikille seksinuken hankintaa. Korvaa oikean parisuhteen ja auttaa voimaan hyvin: Todellakin voimaannuttaa! Ammattilaisetkin suosittelevat jatkuvasti eri ammatti-lehdistöjen sivuilla siitä, kuinka seksiä pitäisi saada jatkuvasti, ja kuinka mielihalujen tulee antaa ohjata koko elämää itsessään. Tämä on todella vapauttavaa kun voi suoraan sanottuna nussia nukkea monta kertaa päivässä, sillä aina kun vituttaa tämä elämä, niin panohommiksihan se menee vähän väkisin.. 😉

 2. Jewel kommentoi:

  It’s truly
  very difficult in this busy life to listen news on
  TV, thus I just use
  web for that reason, and take the most up-to-date news.

  Also visit my webpage :: Charles Seaward

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.