Helsinkiin rakennetaan uutta Dildopuistoa – Avataan jo heinäkuussa

Helsingin kulttuurilautakunta on saanut EU:lta avustusta uutta Dildopuistoa varten. Kyseessä on EU:n tasa-arvojen ja terveellisen kulttuurin työryhmän (TTKT) uusi hanke sekä osallistava taideteos.

Helsinkiin rakennetaan uutta Dildopuistoa alkukesän 2021 aikana. Kyseessä on osallistava kulttuuri- ja taideteos, jonka tekemiseen kansalaiset voivat itse halutessaan osallistua: Voit tuoda oman vanhan dildosi puistoon asennettavaksi muidenkin käyttöä varten.

Yksinkertainen mutta myös käytännöllinen taideteos

Dildot kiinnitetään sementistä valettuihin muotteihin, jotka kaivetaan ja peitetään maalla. Näin dildojen päällä voi halutessaan käydä istumassa, jos seksihimot kasvavat liian suuriksi vaikkapa kauppareissun aikana, projektin esittelyssä kerrotaan.

Dildopuisto sai EU:n avustusta €1,250,000 – Myös valtio tukee hanketta

Dildopuiston kokonaiskustannukset ovat ainoastaan n. miljoonan euron luokkaa ensimmäiseltä vuodelta. Ensivuoden puolelle hankkeeseen on lisäksi budjetoitu €500,000, Dildopuisto -kylttiä varten.


Dildopuisto -kyltti asennetaan ensivuonna koronakriisin takia

”Vakavan koronakriisin takia, Dildopuisto -kylttiin tarvittavaa rakennusmateriaalia ei enää tälle vuodelle saatu tilattua Suomeen, tulevan laman ja tarvikepulan myötä. Projekti jatkuu siis ensivuoden puolelle, jolloin Dildopuisto -kyltin rakennus- ja asennustyöt alkavat.” TTKT:n edustaja kertoo LJ Median toimitukselle.

Vakava koronakriisi on myös vaikeuttanut rakennustavaran hankinnoissa. Dildopuisto -kyltin asennus siirtyy vuodelle 2022. Dildopuisto -kyltin kustantaa Suomen valtio.

Dildopuisto avataan heinäkuussa – Työllistää 10 henkilöä läpi vuoden

Dildojen asentaminen on jo aloitettu, ja puisto valmistunee heinäkuuhun mennessä. Dildopuiston huoltotoimenpiteet sekä ympärivuotinen dildojen puhdistaminen niin lumesta kuin eritteistä, sekä Dildopuiston markkinoiminen ja vapaan seksuaalisuuden opettaminen lapsille työllistää 10 henkilöä läpi vuoden. Kyseessä on todellakin erittäin hyödyllinen hanke, kaikin puolin.

LJ Media kiittää jälleen EU:ta paremman kulttuurin luomisesta ja odottaa innolla, että pääsee itsekin vierailemaan Dildopuistossa. Tästä suomalaisten on syytäkin olla ylpeä!

Tuleva Dildopuisto on erittäin tunnelmallinen paikka myös iltaisin. ”Siellä sielu lepää, ja jos himot herää, apua on heti saatavilla”. – projektin esittelyssä kuvaillaan.

Tiesitkö tätä Dildopuistosta?

  • Dildopuiston arvioidaan houkuttelevan myös turisteja, sillä Suomen kulttuuri, muumit, ja uniikit elintavat kiinnostavat etenkin Japanilaisia!
  • SDP:n kulttuuneuvos Veijo Baltzar on ollut ideoimassa dildopuistoa!
  • Dildopuistoon asennetaan myös entisen presidentin Tarja Halosen vanha dildo!

Mitä mieltä olet Dildopuistosta? Kommentoi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.