Kirkko tarjoaa sunnuntaiseksiä seksuaalivähemmistölle

Helsingin piispa Terttu Kapeasalo on aloittanut uuden Sunnuntaiseksipalvelun seksuaalivähemmistölle. Vain homo- ja lesbosuhteet ovat sallittuja.

Jos jokin taho on hereillä ajankuvan suhteen, niin se on varmastikin Helsingin kirkko, joka toi uuden konseptinsa julki: Seksiä on jatkossa tarjolla aina sunnuntaisin kirkoissa kautta maan seksuaalivähemmistölle.

LJ:n toimitus päästi haastattelemaan kuuluisaa piispaa, Terttu Kapeasaloa, joka on myös seksuaalivähemmistön edustaja, sillä hän on itsekin vaihtanut sukupuolensa miehestä naiseksi. Ennen hänen nimensä oli Teemu, nyttemmin Terttu. Terttu kertoo meille, kuinka kirkkoa uudistetaan vastaamaan nykyajan trendejä.

Kirkko täyttyy jatkossa seksuaalivähemmistön edustajista sunnuntaiseksiä varten. Tavoitteena kirkolla on saada kunnon orgiat käyntiin.

Seksuaalivähemmistölle tarjolla Sunnuntaiseksiä

”Halusimme muuttaa kirkon ahdasmielisiä näkemyksiä koskien etenkin homoseksuaalisuutta, ja tästä syystä mietimme työryhmämme kanssa, kuinka saisimme homojen ja muiden seksuaalivähemmistön edustajien oloa parannettua kirkossa, ja kuinka he kokisivat olonsa enemmän tervetulleeksi kirkkoon. Siitä idea tälle Sunnuntaiseksille lähti.”

Kerrotko enemmän, että siis kirkossa siis ihan oikeasti harrastetaan seksiä sunnuntaisin?

”Kyllä. Eikä mitä tahansa seksiä, vaan homoseksiä, kimppakivaa ja kaikkea siltä väliltä. Ainoa sääntö on, että normaali heteroseksi on kielletty. Emme koe heterosuhteiden tarvitsevan mainostamista, sillä sen harrastajat eivät ole vähemmistössä. Kyseessä on hallituksen lanseeraama hanke, jolla vähennetään seksuaalisuudesta syntyviä tasa-arvo eroja. Eli seksiä ja muita seksipalveluita on siis tarjolla kaikille ei-heteroille, joka sunnuntai.”

Tämäkö edesauttaa vähemmistön asemaa?

”Juuri näin. Kirkko kuuluu kaikille, ja on tullut korkea aika, ettemme enää noudata Raamatun sanomaa niin suoranaisesti kuin aiemmin. Seksuaalinen vapaus ja mielihalujen tuoma onni on isompaa kuin usko Jumalaan, etenkin nykynuorison suhteen.”

”Nuoriso haluaa harrastaa seksiä ennemmin kuin lukea Raamattua, joten miksi kirkko olisi tässä asiassa erilainen tai vanhanaikainen? Muutamme kirkon arvot vihdoinkin vastaamaan näitä aitoja ihmisarvoja.”

Kuinka tuota seksiä kirkossa sitten voi harrastaa, ihan näin konkreettisesti? Onko siellä jotain huoneita vai kuinka taataan myös yksilöllisyys Sunnuntaiseksiin osallistuville?

”Sanotaanko näin, että meiltä löytyy varmasti jokaiselle jotain. Olemme rakentaneet huoneita kirkkoihin lisää, ja palveluita kyllä löytyy. Halutessaan seurakuntalainen voi vuokrata myös huoneen omaan käyttöönsä jonkin toisen seurakuntalaisen kanssa, tai sitten voi suoraan ostaa palveluita ja käydä asioilla saarnan aikana.”

”Meillä on juuri valmistumassa myös Glory Hole, eli Pyhä Reikä, joka on tehty miehille, sekä niille naisille, jotka ovat vaihtaneet sukupuolensa mieheksi. Pyhä Reikä huoneessa on reikiä seinässä, johon voi peniksensä työntää ja seinän toisella puolen on koulutettuja miespappeja tarjoamassa suuseksiä. Seurakuntalainen ei tiedä kuka penistä imee, mutta pyhästä ja synnittömästä tilanteesta on kuitenkin kyse, koska suuseksin antaja on pappi ja kokonaisuudessaan tämä on siunattu toimenpide.”

Ovatko nämä palvelut ilmaisia?

Saamme kirkollisveron avulla katettua suurimman osan palveluntarjoajista, mutta tarvitsemme rahoitusta laajentaaksemme seksipalveluita. Yllättäen olemme kuitenkin saaneet paljon yhteydenottoja ihmisiltä, jotka haluavat tulla tarjoamaan omia seksipalveluitaan kirkkoomme. Tämä on ollut erittäin toivottava ja positiivinen yllätys. Emme arvanneetkaan kuinka paljon maassamme on seksin himoisia, aitoa tasa-arvoa kannattavia kunnon kristittyjä.

Sunnuntaiseksissä on vain yksi sääntö: Ei heteroseksiä.

Piispa kapeasalo: Kristityt heterot voivat jättää sunnuntaikirkon välistä, mikäli heidän maailmankuva on vielä vanhanaikainen

”Toivotamme rohkeasti kaikki tervetulleiksi kuuntelemaan saarnaa ja päästämään paineitaan samalla ulos, joka sunnuntai klo.10.00 alkaen. Tosin vanhanaikaisille kristityille heteroille haluan sanoa, heille jotka eivät tätä palvelua hyväksy, suosittelemme että pysytte kirkosta pois nyt ja jatkossakin. Emme kaipaa yhtään enempää vanhanaikaisia pariskuntia tai heteroita muutenkaan nykyaikaiseen kirkkoomme. Olemme ennemmin pelkästään vähemmistön kirkko, jos se tarkoittaa aitoa tasa-arvoa.”

Kirkko muuttaa maailmaa ja tuo uusia, parempia ja terveellisempiä arvoja yhteiskuntaan.

Sunnuntaiseksiä tarjotaan tänään 25.4.2021 ensimmäistä kertaa Helsingissä ja palvelu laajenee hiljattaen myös aivan pohjoiseen asti. Sunnuntaiseksin orgiapalvelut jatkuvat ainakin seuraavat viisi vuotta, sillä määräraha hankkeelle on saatu hallitukselta ja yhteistyöhön osallistuu myös Veikkaus ja THL. Sunnuntaiseksiin osallistujille suositellaan maskin käyttöä aktien aikana.

Kirkon Sunnuntaiseksi – Hinnasto:

Hand Job (Käsityydytys) = 20e

Blow Job (Suihin otto Pyhässä Reiässä) = 40e

Blow Job (Suihin otto kasvotusten) = 80e

Seksi miespapin kanssa (vain miehille tai sukupuolen vaihtaneille naisille) = 100e / h

Seksi naispapin kanssa (vain naisille tai sukupuolen vaihtaneille miehille) = 95e/h

Ryhmäseksi: 50e/h osallistuja (Ei heteroseksiä!)

”Tule ja ole vapaasti mitä olet, kunhan et ole hetero.” Kirkon Sunnuntaiseksi esitteessä linjataan.

Tervetuloa kirkkoon nauttimaan vapaasta Sunnuntaiseksistä!

Kuulutko sinä kirkkoon? Onko sinun mielestäsi uusi Sunnuntaiseksi kauan odotettu uusi palvelu? Entä joko olet vaihtanut sukupuolesi tai oletko koittanut homo tai lesboseksiä? LJ:n toimitus suosittelee laajentamaan kokemuksia, sillä seksuaalinen vapaus on ihanaa ja se kuuluu kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.