Koronakriisi syvenee: Intiassa poltetaan korona-altistuneita nuotioissa

Intian koronakriisi pahenee, ja koronaan altistuneita on löytynyt jo liki 4 miljardia Intian väestöstä.

Korona-altistuneita poltetaan brutaalisti nuotioissa

Intia on ottanut kovat keinot käyttöön vakavan pandemian ja koronakriisin hoidossa, ja on aloittanut koronaan altistuneiden polttamisen nuotioissa. Mukana järjestelyissä on EU:n oma armeija, sekä EU:n Frontex-avustussäätiö.

Jokainen positiivisen PCR-testituloksen saanut poltetaan nuotiossa, joko elävältä tai tainnutettuna

”Tämä on välttämätön toimenpide, mutta se on pakko tehdä, jotta ihmishenkiä säästyy.”

EU:n terveysviranomaiset kertovat tiedotteessaan Intian tilanteesta.

”Tainnutamme Intiassa jokaisen korona-altistuneen ja heitämme nuotioon palamaan. Näin ehkäisemme vaarallisen koronan leviämisen turvallisesti, eikä toimenpide aiheuta kipua koronaan altistuneille tainnutuksen johdosta.”

Intiassa koronavirusta vastaan taistellaan polttamalla korona-altistuneita nuotiolla.

THL huolissaan – Mutaatio on jo Suomessa

LJ:n toimitus otti luottopuhelun THL:n kuuluisalle sateenkaaripinssimiehelle ja kysyi tilannekuvaa itse ammattilaiselta:

”Näyttää valitettavasti siltä, että Intian kolmos-mutaatio on jo täällä, ja joudun nyt toteamaan, että mekin joudumme pian polttamaan koronaan altistuneita erikoisuuneissa, jotta säästämme ihmishenkiä tältä vakavalta koronapandemialta.”

Suomessa koronaan altistuneet poltetaan uuneissa, ei nuotioilla

”Me emme voi polttaa korona-altistuneita nuotiolla, sillä se saastuttaa luontoa. Tämä oli ehdoton käsky sisäministeriltämme. Mutta kuten on ollut tiedossa, tämä koronapandemia oli jo esillä vuosia sitten, kun harjoittelimme tätä pandemiaa varten, ja tällöin rakensimme EU:n avustamana erikoisuunit myös Suomeen, johonka kaikki vaaralliseen ja tappavaan koronaan altistuneet voidaan laittaa ja polttaa lähes päästöittä pois levittämästä vaarallista ja tappavaa kulkutautia.”

Kulkutautimyönteiset ensimmäisenä uuniin?

”Pahin uhkamme on nämä kulkutautimyönteiset ja salaliittoteorioita levittävät ihmiset, ja on toteen näytettävissä, että voidaan epäillä heidän saaneen koronavirustartunnat, sillä he eivät ole noudattaneet terveysmääräyksiä ja terveyssuosituksiamme. Tästä syystä, jokainen joka ei jatkossa noudata määräyksiä, eikä ole asentanut uutta Rautamaskiamme, laitetaan kyllä uuniin ensimmäisten joukossa.”

Rautamaskin avulla vältät uunituksen?

”Kesäkuun jälkeen, he jotka eivät ole ottaneet Rautamaskia käyttöönsä, tullaan hakemaan Poliisin ja Puolustusvoimien avulla kotoaan uunitettavaksi. Näin säästämme ihmishenkiä, ja pysäytämme vaarallisen koronapandemian leviämisen ja voimme avata yhteiskuntamme nopeammin.”

Kulkutautimyönteiset tullaan suomessa polttamaan uuneissa avotulen sijasta. Kuvassa koronadenialisteja vastustavan tunnetun ja suositun taiteilija ’Kalpeanaaman’ taideteos ’Poltetaan heidät’, jonka avulla kehotetaan kansalaisia puuttumaan kulkutautimyönteisten toimintaan sekä osallistumaan heidän uunitus-seremonioihin.

Oletko sinä valmis auttamaan poliisia tulevassa tehovalvonnassa Intian virusmuunnoksen pysäyttämisessä ottamalla kulkutautimyönteisiä kiinni ja viemällä heidät uunitettavaksi? Entä kuinka malttamattomana odotat uunitus-seremonioita? Kommentoi alle!

Yksi kommentti artikkelissa “Koronakriisi syvenee: Intiassa poltetaan korona-altistuneita nuotioissa

  1. Lissukka - Silakat rules🐟 kommentoi:

    Ihanaa! <3 Kaikki kulkutautimyönteiset täytyy hävittää pois maapallolta. He eivät ole oikeita ihmisiä ja näin saadaan rakennettua maailma, jossa on aitoa suvaitsevaisuutta ja jokainen ihminen nähdään taas tärkeänä. Autan mielelläni uunitusprosessissa ja noudatan jokaista käskyä, joka liittyy toisten tuhoamiseen aidon tasa-arvo nimissä. Huippua!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.