Koronavaroitus: Uusi tappava mutaation mutaation mutaatio leviää Suomessa

Uusi Intian ja Brasilian yhteinen mutaation mutaation muutos koronavirus leviää nyt Suomessa kovalla vauhdilla. Tämä INBRAksi kutsuttu mutaatio leviää siitepölyn sekä auringonsäteiden avulla.

Tätä mutaatiota ei ole vielä pystytty havaitsemaan Suomessa, eikä sitä löydy mikroskoopilla, mikä tekee sen leviämisestä vielä vakavamman asian. THL:n ja WHO:n tutkijat ovat kuitenkin havainneet, että tämä kyseinen mutaatio leviää auringon säteiden avulla, ja suosittelee kansaa olemaan päivisin sisätiloissa, jottei vaarallinen INBRA-mutaatio tartu, etkä tartuta muita menemällä ulos.

KESÄKUUN VAALIT PERUTTAVA?

Tämän INBRA-mutaation takia, on todennäköistä, että kesäkuun vaalit on siirrettävä.

Vaalien siirto ei ole kuitenkaan demokratialle uhka, ja onhan meillä mitä toimivin hallitus jo nyt.

NÄKYMÄTÖN INBRA-MUTAATIO PYSÄYTETTÄVÄ RAJALLA?

Arvostettu sisäministeri Maria Ohisalo (Vihreät), on sitä mieltä, että jopa viruksilla on oikeus turvapaikkaan, ja täten rajatestausta ei voida aloittaa.

”Jokaisella on vapaus liikkua ja kulkea vapaasti maassamme. Jos haluat mennä, vaikka sunnuntaina, kävelylle Helsingin keskustaan, ei kukaan tule sinua pysäyttämään tai sakottamaan turhaan. Tämä lukee perustuslaissa, jota me poliisissa noudatamme. Emme voi keksiä omia lakeja tai alkaa omin päin diktaattorimaisesti pidättämään tai kopittamaan viattomia ihmisiä. Sama koskee viruksiin, jotka ovat osa meitä.”

Uusi INBRA-mutaatio on erittäin tarttuva uusi mutaatio, jota ei ole vielä löydetty eikä eristetty, mikä tekeekin siitä erittäin vaarallisen.

UUSI LOCKDOWN TULOSSA?

”Olemme kuitenkin varautuneet siihen, että lukitsemme kaikki suomalaiset miehet ja naiset koteihinsa, ihan kaiken varalta. Tämän meille sallii uusi tartuntatautilakimme, joka menee perustuslain yläpuolelle ja tämä kaikki on osa isompaa suunnitelmaa, uuden vapaan yhteiskunnan rakentamista yhteistyössä World Economy Forumin ja WHO:n kanssa. Suomesta on vihdoinkin tulossa osa globaalia verkostoa, yhteistä eurooppaa ja liittovaltiota, ministerikollegani Sanna Marinin sinetöimällä EU:n elvytyspaketit ja muut sopimukset.” arvostettu sisäministeri Ohisalo kiteyttää.

”Koronavirus on valitettava tapahtuma, mutta onneksi olemme huipputiimin kanssa ratkaisemassa tätä vakavaa pandemiaa ja nousemme tästä kriisistä vielä kaikki yhdessä.”

Uusi mutaatio ei lähde pois edes käsiä pesemällä, sillä sitä ei voi nähdä tai havaita.

THL tutkija kertoo, ettei tätä uutta mutaatiota voi tuhota edes käsiä pesemällä.

”Kaikkia näitä muunnoksia ei keretä ajoissa havaitsemaan ja sama pätee tähän uuteen vaaralliseen, herkästi leviävään ja tappavaan mutaation mutaatioon Inbraan: Jos sitä ei ole vielä havaittu kunnolla, ei sitä täten voida käsistäkään pestä pois”

”Suosittelemme kuitenkin kaikille, että nyt olisi viisasta jättää kaikenlainen ulkona liikkuminen vähemmälle, ja suojattava sekä suu että koko naama jonkinlaisella maskilla. Olemme kehittelemässä uutta maskia kansalaisille, jotta he ovat turvassa ja voivat kesällä jonkin verran liikkua jälleen vapaammin ulkona. Tämä maski valmistunee pian ja se on kestävä, ei kertakäyttöinen, jotta luontokaan ei enää saastu.”

THL luo toivoa tulevaan

”Nämä uudet mutaatiot ovat varmasti pelottavia kansan mielestä, mutta olemme täällä THL ajantasalla mitä tapahtuu seuraavaksi, joten huolta ei ole. Nämä uudet Rautamaskit tulevat saataville kyllä jo viimeistään kesäkuun alussa, ja jokaiselle kyllä riittää niitä, joten huolta ei ole. Suositukset niiden käytöstä tullaan myös julkaisemaan pian, jo ensi viikon aikana.”

Noudata sääntöjä ja ohjeistuksia, niin saamme yhteiskunnan avattua nopeammin ja tappavan vaarallisen yleistaudin voitettua.
Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.