Krista 24 v teki abortin ja pelasti uransa – ”Elämäni paras päätös”

Lasten hankkimisesta ja synnyttämisestä on tullut nuorille rasite: Krista teki oikean päätöksen ja pelasti uransa tekemällä abortin. Nyt hän on onnellinen.

Krista 24 v, oli kuin kuka tahansa nuori aikuinen, uudet haasteet houkuttelivat ja elämä oli vasta edessä. Koulut oli juuri käyty ja koko maailma odotti. Jotain kuitenkin sattui, ja Kristan uraputki oli vaarassa katketa.

Krista oli juuri aloittanut uuden elämänsä Helsingissä, jossa jokaisella nuorella naisella on hyvä ja turvallista olla.

Tuli raskaaksi kun kondomi hajosi

Ennen muuttoa Helsinkiin, Krista oli harrastanut seksiä silloisen poikaystävänsä kanssa, ja seksin jälkeen he yhdessä havaitsivat kondomin hajonneen aktin aikana. Nuoripari havaitsi myös, että miehen siemennestettä oli todennäköisesti päätynyt Kristan kohtuun ja raskaudelle olisi vaara.

Nuori pari oli shokissa: Lasten hankkiminen on ihmisen heikkous

Nuori pari lähti kiireellä hakemaan apteekista jälkiehkäisypillerit, ja Krista söi ne välittömästi ajatellen, että ongelma olisi ratkaistu, ja että pelkällä säikähdyksellä tästä onneksi selvittiin.

Kuin myös muille nuorille naisille, Kristalle oli koulussa opetettu, että lasten hankkiminen on ihmisen biologinen epäkohta, sekä heikkous ja se jos jokin pelotti Kristaa eniten.

Myös synnytykseen kuoleminen pelotti Kristaa. Hän ei halunnut riskeerata omaa nuorta henkeänsä ja tästä syystä jälkiehkäisypillerit olivat täysin luonnollinen ja turvallinen valinta myös Kristalle.

Raskaus on ihmisille vaarallista, mutta myös rumaa.

Jälkiehkäisypillerit eivät tehonneet – Raskaus paljastui muutaman kuukauden päästä vahingosta

Elämä sujui Kristalla lähes normaalisti, hän oli juuri muuttanut Helsinkiin töiden perässä, ja ajatteli ajoittaisen väsymyksensä johtuvan ainoastaan uudesta elämänmuutoksestaan. Krista kun oli juuri aloittanut työnsä suomen suosituimmassa lehtitalo Sanoma median konsernissa!

Sitä ennen hän oli myynyt kaiken ylimääräisen omaisuutensa pois ja oli onnellisempi kuin koskaan. Uusi elämä pääkaupunkiseudulla oli lähtenyt hyvin liikkeelle.

Jälkiehkäisypillerit eivät aina auta. Siksi abortin tekeminen pitäisi olla kaikille helpompaa ja saatavilla ilmaisena palveluna 24/7. Aborttiin pääsyn tulisi olla helppoa ja vaivatonta, sillä se luo aitoa tasa-arvoa.

Oudot oireet saivat hakeutumaan lääkäriin

Kun Kristan kuukautiset olivat myöhässä, oli lääkärin luo mentävä ja siellä pahin mahdollinen tilanne paljastui ja Kristan pelot muuttuivat karmeaksi todellisuudeksi: Lääkäri ilmoitti, että Krista kantaa sisällään lasta, ja että ihmisen biologian heikkous oli täten myös iskenyt Kristaan.

Raskaus on järkytys yhä usemmalle nuorelle naiselle. Raskaus on vaaraksi terveydelle ja hyvinvoinnille.

Kristan ura Sanoma medialla oli vaarassa, mikäli lapsi syntyisi

Kristalle annettiin tasan 3 päivää miettiä, mitä hän syntymättömän lapsensa kanssa tekisi. Työpaikalla Kristaa kehotettiin aborttiin, sillä ura olisi vaarassa, mikäli hän synnyttäisi lapsensa.

Krista oli myös jo eronnut silloisesta poikaystävästään, sillä Helsingissä riitti nuorelle naiselle paljon muitakin miehiä, eikä parisuhteet ole olleet muutenkaan kovin mieluisia enää nuorison parissa. Parisuhteet kun tunnetusti tuovat mukanaan paljon ongelmia, jotka myös heikentävät uralla kehittymistä sekä naisten omaa naisellista voimaantumista, oli Kristakin järkevänä nuorena naisena hankkiutunut parisuhteestaan eroon muuton ohella.

”En halunnut alkaa yksin äidiksi, vaikka sinänsä se kyllä houkutteli enemmän kuin olla äitinä jonkun miehen kanssa. Perhe-elämä on niin last ja out of season.” Krista kertoi LJ medialle.

”Valintani oli abortti, jotta pääsen etenemään urallani. Eikä tätä päätöstä kyllä kauaa tarvinnut miettiä. Tiedän, että raskaus on ainoastaan ihmisen kirous sekä heikkous.”

Yhä useampi nuori ei halua lapsia. Lapset ovat osoitus heikkoudesta.

Täysin turvallisen ja hyvin onnistuneen abortin seurauksena, Kristan työt vastuullisessa Sanoma mediassa jatkui, ja hän saikin pian oman intersektionaalisen voimaantumis-blokinsa avattua ja pääsi sekä toimittajaksi että tuottajaksi vastuulliseen mediaan: Kristan ura oli pelastunut abortin avulla!

Vanhoissa oppikirjoissa raskauden väitettiin olevan ihmisille luonnollista, mutta tämä väite on sen jälkeen korjattu vääränä tietona.

Näin Kristalla menee nyt: Kirjoittaa kirjaa kulttuurimarxilaisuudesta

”Olen todella onnellinen nyt elämässäni. Abortti pelasti urani sekä koko elämäni. Abortti oli elämäni paras päätös!

Kirjoitan nyt kirjaa kulttuurimarxilaisuudesta, ja sen tuomasta positiivisista vaikutuksista yhteiskuntaamme, sillä ne ovat jääneet monella epätietoon. Aina puhutaan siitä, kuinka kulttuurimarxilaisuus on pahaa, vaikka se pitää paljon hyvääkin sisällään.” Krista kertoo ja jatkaa:

”Marxilaisuuden avulla, yhä useampi nuori nainen voimaantuu omaan naisellisuuteensa ja keskittyy perheen sijasta omaan elämäänsä ja uraansa. Näin meistä naisista tulee voimakkaita, ja olemme itse rakentaneet täysin vapaasti sen, mitä me itse haluamme elämäämme.”

”Sellainen johdattelu, että lapsia täytyisi syntyä on vanhanaikaista, ja jäämässä onneksi pois nimenomaan kulttuurimarxilaisuuden myötä. Mihin lapsia tarvitaan edes? Ne ovat ihmiskunnan selvä heikkous.”

Kulttuurimarxilaisuus opettaa naisille, ettei perhe-elämä ole enää kannattavaa 2020-luvulla. Myös Neuvostoliitossa perheet hajosivat aikoinaan, mikä oli yksi isoimpa syitä Neuvostoliiton menestykseen. Etenkin naisille on nykyään viisaampaa rakentaa omaa uraa ja keskittyä henkilökohtaiseen voimaantumiseen. Näin ei myöskään tarvitse kokata tai pestä pyykkiä, ja sen sijaan tekemällä kovasti rahaa, voi ruoankin pöytään ostaa itse. Myös miehet voivat nykyään synnyttää, ja lapsien tekeminen ja kotien hoitaminen onkin siirtymässä yhä enemmän miehille. Tämä on osakseen aitoa tasa-arvoa, vihreää siirtymää, ja täysin biologisesti selitettävissä oleva ilmiö.

Tapaus myös opetti: Krista on nykyään lesbo

”Tapaus opetti sen verran paljon vastuuta minulle, että nykyään olen heteron sijaan lesbo. Näin ollen en voi enää tulla raskaaksi, eikä tarvitse olla huolissaan lapsista. Miehet ällöttävät nykyään minua.”

LJ:n toimitus toivottaa Kristalle onnea ja menestystä valitsemallaan tiellään ja kehottaa kaikkia muitakin nuoria naisia voimaantumaan Kristan tavoin, sekä hankkimaan vastuullista työtä Sanoma- tai LJ Median toimituksista. Yhdessä me rakennamme parempaa huomista ja muutamme kulttuurin voimaantumisen kulttuuriksi, jolloin naisilla on yhä parempi olla.

Mitä olet mieltä Kristan rohkeasta valinnasta tehdä abortti ja pelastaa uransa? Kommentoi alle. Huom. Vain naisia voimaannuttavat kommentit sallittuja.

3 kommenttia artikkelissa “Krista 24 v teki abortin ja pelasti uransa – ”Elämäni paras päätös”

  1. Lissukka - Silakat rules🐟 kommentoi:

    Ihana ja koskettava tarina, jolla oli kaunis loppu. 🙂 Voi kumpa pääsisin itsekin kokemaan saman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.