Lahjaidea: Uusi BLM/Antifa mellakka Lego-setti

LJ media haluaa tehdä lukijoiden arjesta helppoa, ja tarjoaa nyt myös lahjaideoita mm. kevään tuleviin valmistujaisjuhliin. Ensimmäinen lahjaideamme sopii etenkin nuorille ylioppilaille, mutta miksei myös ammattikorkea- tai yliopisto-opiskelijoillekin. Lahjaideamme tällä kertaa on suosittu BLM/Antifa mellakka Lego-setti.

Odotatko kevään valmistujaisia kuin marxilaista vallankumousta? Punakaartin virallista vallankaappausta? EU:n liittovaltiota tai kenties kahvia ja kakkutarjoiluja? Onko sinun sukulais-cis-oletettu-poika tai tyttö valmistumassa, muttet tiedä minkä lahjan hänelle hankkisit? Ei hätää. LJ media auttaa!

Nuorten trendejä voi olla vaikea ymmärtää

Nykynuorten trendejä voi olla välillä vaikea ymmärtää varmasti meillä kaikilla. Kun nuoriso haluaa riehua kaduilla tuhoten ja ryöstellen kauppoja, sekä vaatien rasististen poliisivoimien lakkauttamista, voi monella mennä sormi suuhun, että mitä täällä oikein tapahtuu?

Rikollisuus ja riehuminen on nuorille sallittua ja täysin normaalia käytöstä

Lähtökohtaisesti tulisi muistaa, että riehuminen ja yritysten tuhoaminen täytyy sallia nuorisolle, ja tämä on täysin normaalia käytöstä. Hyvin kasvatettu ja koulutettu nuoriso oppii näin itse vaikuttamaan tulevaisuuteensa sekä osallistumaan yhteiskunnan rasististen rakenteiden korjaamiseen.

Riehuminen on osa hallituksen terapiatakuuta – Myös Pääministeri Sanna Marin tukee BLM-liikettä

Riehuminen on myös monelle nuorelle mitä parasta terapiaa ja tätä nuorison terapeuttista BLM-liikettä tulisi jokaisen vastuullisen median ja poliitikon tukea ja mainostaa yhä enemmän, kuten pääministeri Sanna Marin on tehnyt.

Pääministeri Sanna Marin tukee BLM-liikettä, ja pitää mellakointia normaalina toimintana uudessa upeassa vapaassa yhteiskunnassamme. ”Rauhallinen mellakointi tarjoaa terapiaa usealle nuorelle. Lisäksi tällä mellakoinnilla korjataan samalla rasistisia rakenteita ja estetään kolonialismin kehitystä.”

Myös lukuisat artistit ovat ottaneet kantaa BLM-liikkeeseen ja näitä artisteja kannattaa ehdottomasti tukea kuuntelemalla heidän kappaleitaan Spotifyssä. Nämä artistit ovat yhteiskunnan järjen jättiläisiä ja hyväksi nuorisolle!


LJ median lahjaidea keväälle 2021: Uusi BLM/Antifa mellakka Lego-setti

Lego on vihdoin ottanut kantaa arvostettuun BLM-liikkeeseen, ja tuonut markkinoille uuden BLM/Antifa mellakka Lego-settinsä, jonka avulla voit rakentaa ja suunnitella useita eri ryöstely- ja mellakointiskenaarioita: Vain mielikuvituksesi on rajana!

Uusi mellakka Lego-setti pitää sisällään kaiken tarvittavan useisiin eri vallankumousleikkeihin. Settiin kuuluvilla hahmoilla voit rakentaa ja harjoitella mm. LGBT kulkueita, ryöstellä kauppoja, vaatia poliisin lakkauttamista sekä polttaa myös kirkkoja, kuten oikeaoppiseen BLM-liikkeeseen kuuluu.

Yksi suosittu harjoitusskenaario on rakentaa ensin Legoista kirkko, ja tämän jälkeen polttaa se BLM-setin mellakkahahmojen avulla. Tämän upean kirkon rakennusohjeet löydät täältä.

Sanna Marin huippu-hallitus-viisikko myös osa Antifaa

Sanna Marinin hallituksessa istuva opetusministeri kuuluu tunnetusti Antifaan; äärioikeiston rohkeisiin vastustajiin, ja setin avulla voitkin rakentaa myös skenaarioita suomen poliittiseen kenttään sopivaksi.

Voit vaatia suomen poliisin lakkauttamista tai harjoitella suomalaisten yritysten tuhoamista ja polttamista. Myös äärioikeistolaisia voit turvallisesti murskata tämän upean Legon mellakkasetin avulla.

Kuinka monta suomalaista kirkkoa saat poltettua ystäviesi kanssa? Entä saatko tuhottua turverekan tai metsäkoneen? Rakenna mieleisesi taisteluskenaario ja pelasta meidät kaikki varmalta tuholta.

Opettele katujen valtaamista turvallisesti kotoa käsin tämän uuden BLM/Antifa lego-setin avulla. Kutsu ystäväsi kylään ja luo upeita marxilaisia vallankumousskenaarioita ja harjoittele vallankaappausta yksin tai yhdessä. Kun on aika toimia: Tiedät miten toimia! Kuvan lähde: Genesius Time

Mitä mieltä olet Legon uudesta mellakka-setistä? Kommentoi alle.

Muista myös polvistua etuoikeutettuna joka päivä, jotta maailma muuttuu paremmaksi, ja saamme jonain päivänä vaaralliset poliittisesti ohjatut ääriliikkeet pysäytettyä. Kauan eläköön George Floyd & #BLM!

Yksi kommentti artikkelissa “Lahjaidea: Uusi BLM/Antifa mellakka Lego-setti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.