Liikenneministeri Timo Harakka: Rahat ilmestyvät pankkitileille ensiyönä

SDP ja Sanna Marin puolueen jäsen ja ministeri Timo Harakka lupasi pankkitileille ilmestyvän rahaa. Nyt tuo lupaus on täyttymässä.

Liikeministeri Timo Harakka (SDP/Sanna Marin) lupasi aiemmin kansalaisille, että jos ja kun bensan ja elinkustannusten hinnat nousevat, pankkitileille ilmestyy rahaa. Rahojen pitäisi ilmestyä kaikista heikoimmassa asemassa olevien pankkitileille ensiyön sekä huomisen päivän aikana.

Huom! Videosta liikkuu myös äärioikeiston tekemä deepfake-versio, jossa sanoma on käännetty epäedulliseksi ministeri Harakkaa kohtaan. Kyseessä on myös laiton maalittaminen. Huomaatko, kuinka ministereiden luottamusta tuhotaan deepfake-teknologiaa hyväksi käyttäen?

Timo piti lupauksensa

Timo Harakkaan (SDP/Sanna Marin) voi kansalainen luottaa. Harakka on tunnetusti kansalaisten puolella, ja hänen sanansa pitävät: Pankkitileille ilmestyy huomenna rahaa.

Summat vaihtelevat kympeistä satoihin

LJ:n toimitus pääsi haastattelemaan suosittua ja arvostettu Timo Harakkaa SDP:n ja Sanna Marin-puolueen 99 % suosion voitonjuhlissa.

Timon Harakka sukunimi tulee harakka-linnusta, joka symbolisoi onnea, vaurautta ja luotettavuutta. Osuvampaa sukunimeä ei SDP ja Sanna Marin puolueen jäsenellä voisi olla: Harakkaan voi aina luottaa.

Arvostettu Harakka, hienoa, että pidit sanasi pankkitileille ilmestyvistä rahoista. Paljonko tuota rahaa nyt on odotettavissa?

”Totta kai, SDP sekä Sanna Marinin puolueeseen voi kansalainen luottaa nyt ja jatkossakin. Ei meidän suosiomme muuten olisi 99 % luokkaa. Olemme aidosti ihmisten ja Suomen oman kansan puolella, kuten Sanna Marin ja Tytti Tuppurainenkin ovat maininneet: Oman kansan ajatteleminen on kaikkien etu.”

SDP ja Sanna Marin ovat kyllä hoitaneet tämän vakavan pandemian ja koronakriisin erittäin hyvin, ellei täydellisesti, samoin kuin myös teknologian vihreän siirtymän, ja muutkin yhteiskunnan haasteet. Mielenterveysongelmat ovat lähes kadonneet yhteiskunnastamme, työllisyys on nousussa, akkutehtaita avataan ja uniikki yhteistyö kasvaa päivä päivältä suuremmaksi. Mutta paljonko sitä rahaa siis nyt tulee sinne pankkitileille, siihen jätit vastaamatta, hyvä toveri Timo.

”Anteeksi. Emme mekään SDP:ssä aivan täydellisiä ole.” Harakka naurahtaa kevyesti ja charmikkaasti, luonteensa mukaisesti.

”Pankkitileille ilmestyy tosiaankin rahaa sen mukaan, paljonko tilinomistaja sitä itse tarvitsee. Summat vaihtelevat, mutta sanotaanko näin, että minimissään pankkitileille ilmestyy ainakin 100 euron verran, mutta jotkut saavat jopa 3300 euron verran. Näillä summilla turvaamme Suomen kehittymisen ja autamme kansalaisia selviytymään tästä vakavasta koronakriisistä.”

Rahat ilmestyvät pankkitileille digitaalisesti 30.4.2021 aikana.

Rahat voi käyttää mihin vain – kansalaisia ei turhaan valvota

”Me SDP:ssä lupaamme sen, että nämä rahat voi kansalainen käyttää mihin vain, emmekä valvo niitä pankkitilejä lainkaan, jolle avustukset ilmestyvät. SDP luo aidosti avointa, turvallista ja yksityistä tulevaisuutta, jossa kansalaisia ei turhaan valvota.” Harakka kertoo asiantuntevasti.

”Huomenna on juhlapäivä monelle, ja sitä on kaivattu tämän vakavan koronakriisin aikana.” Harakka lupaa lopuksi lempeällä äänellään.

Timo Harakkaan voi jokainen ihminen luottaa (SDP/Sanna Marin).

LaiskaJaakon toimitus jää odottamaan ensiyönä tilille saapuvia rahoja, sekä kehottaa myös lukijoitaan käymään huomenna aamulla pankkitileillään katsomassa paljonko sinne on ilmestynyt rahaa.

LJ:n toimitus tukee Sanna Marinin hallitusta 100 %, kuten muutkin vastuulliset suomen mediat.

Mitä ajattelit tehdä tileille ilmestyvillä rahoillasi?

Paljonko sinun pankkitilillesi ilmestyi rahaa? Kommentoi alle.

7 kommenttia artikkelissa “Liikenneministeri Timo Harakka: Rahat ilmestyvät pankkitileille ensiyönä

 1. laiskajaakko.com kommentoi:

  Artikkelia saa jakaa somessa, etenkin twitterissä, koska LJ toimituksen twitter-tili suljettiin heti. Tämä on epäreilua, kun muut yhtä vastuulliset uutismediat saavat tuutin täydeltä puskea tavaraa siellä ulos.

  No, LJ uutiset eivät sinänsä tarvitse edes somea, sillä lukijamäärät ovat jo nyt räjähdysmäisessä kasvussa, samalla kun muiden iltapäivälehtien lukijamäärät ovat romahtaneet. Ehkä paras keino on, että jaat LJ Uutisia suoraan kavereillesi, ns. puskaradio-meiningillä.

  Kirjoitamme artikkelin LJ:n kasvavasta suosiosta ja avaamme menestystarinaamme tässä lähipäivinä lisää. Lisäksi kehitymme kokoajan, ja välillä voi syntyä vahingossa hauskojakin artikkeleita, joita voit sitten jakaa kavereillesi, että hieman piristyvät tämän vihreän siirtymän aikana. Mainoksia sivuilla on myös turvallista klikata, ja ne auttavat sivun ylläpidossa ja kehitystyössä. Muistathan, että voit myös tipata Brave-selaimen Bateilla sivustoamme. Kiitos kun luet LJ Uutisia! Suomen suosituinta parodia-uutissivustoa.

  Terveisin, toimitus

  • laiskajaakko.com kommentoi:

   Muistutus yhteisösäännöistämme: Huijari -sana voi olla mahdollista vihapuhetta.

  • laiskajaakko.com kommentoi:

   Muistutus yhteisösäännöistämme: Kusettaja -sana voi olla mahdollista vihapuhetta.

 2. Minde kommentoi:

  Ei näy täälläkään.. Voisiko LJn toimitus ottaa Harakalta selvää missä rahat viipyvät??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.