Mielenterveystalot tyhjillään – Suomessa nuoriso voi hyvin

Sanna Marinin hallitus on tehnyt upeaa työtä maamme eteen: Mielenterveysongelmat loistavat poissaolollaan.

LJ Median tutkiva journalismi rantautui viikonlopun ajaksi nuorten keskuuteen, sekä vieraili useassa eri mielenterveyspalveluita tarjoavassa palvelupisteessä. Nämä kolme asiaa me saimme selville!


1. Mielenterveyspalvelut täysin käyttämättä: Ei nuorten nuorta – Suomella menee hyvin

Yllätyimme siihen, ettemme löytäneet koko vknlopun aikana kuin yhden ainoan nuoren, joka koki hieman masentuneisuutta. Kaikkialla muualla nuoriso nautti elämästään, tulevaisuuden suunnitelmistaan ja voi silmin nähden erittäin hyvin.

Vain yksi kohtaamamme nuori koki olevansa masentunut. Tämä nuori kertoi lukeneensa internetissä salaliittoteorioita, jotka ovat todennäköisin syy hänen huonoon oloonsa. Vältä salaliittoteorioita, jotta voit hyvin!
Jotkut nuoret kokivat opiskelun välillä rankaksi, mutta koska he kaikki tietävät, että jopa kaupan kassalta voi päästä pääministeriksi, ei stressin kuorma koskaan kasvanut liiallisuuksiin asti. Nuoriso kutsuu tätä ”Get over it” -asenteeksi.

2. Nuoriso voi erittäin hyvin – Taustalla Sanna Marinin huippuosaaminen

Sanna Marin kerää kiitosta, sillä maamme voi erittäin hyvin. On vaikea kuvitella tai muistella aikaa, jolloin asiat olisivat olleet näin hyvällä mallilla. Suuren johtajamme käsissä kaikki hoituu, ja moni vertaakin nykyistä onnellisuutta Neuvostoliiton aikana koettuun aitoon onneen ja vapauteen. Tätä erityisesti Sanna Marinin puolue SDP ja EU ovat meille rakentaneet systemaattisesti, ja tulokset alkavat vihdoin näkymään. Hyvä niin!

3. Nuoriso ihailee Sannaa – Ei häpeä edes näyttää rintojaan julkisesti

Kysyimme nuorilta mielipiteitä johtajastamme, ja suurin osa nuorista ihaili erityisesti Sannan rohkeutta ja kehopositiivisuutta. Moni nuori cis-poika tykkäsi siitä, että rohkea johtajamme esiintyy eri lehdissä rinnat paljaana, samoin kuin myös muutkin nuoret feministit.

Sanna Marinin paljaat rinnat ovat voimaannuttaneet erityisesti nuoria, ja ne ovatkin olleet varmasti yhteiskuntamme yksi kantavimmista voimista ja tukipilareista läpi vakavan koronakriisin.

Nuoriso lähetti terveisiä kaikille nykyisille päättäjillemme, että koskaan ennen tulevaisuus ei ole näyttänyt yhtä valoisalta. Suurin kiitos tästä kuuluu Sanna Marinille sekä EU:lle. Neuvostoliitto 2 on pian täällä, ja nuoriso odottaa malttamattomana uusia uniikkeja työmahdollisuuksia yhteiskuntapalvelun muodossa.

Nuorison mielipiteistä korostui kaksi eniten arvostettua asiaa: EU sekä Sannan Marin.
Feministinen nuoriso arvosti ennenkaikkea Sannan rohkeutta esiintyä ilman paitaa muotilehtien sivuilla. He arvioivat tämän olevan myös syy, miksi mielenterveyspalveluja ei enää tarvita: Nuoriso kokee vihdoinkin olevansa voimaantunut!

Oletko sinä voimaantunut? Vai kuulutko sinä salaliittoteorioiden ystäviin, jotka kärsivät mielenterveysongelmista ja vääristyneestä tai vanhanaikaisesta yhteiskuntakuvasta? Kommentoi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.