Nuorison puukkotappelut lisääntyneet Helsingissä – Vanhemmat ostavat lapsilleen nyt puukkotappelu-opetussettejä

Puukkotappelut ovat lisääntyneet Helsingissä kauttaaltaan, mutta helsinkiläiset vanhemmat ovat tuttuun tapaansa kaikessa viisaudessaan valppaina, ja opettavatkin nyt lapsiaan puukkotappelemaan puukkotappelu-opetussetin avulla. Puukkotappelu-opetussetti on turvallinen 9kk ikäisille ja aina sitä vanhemmille.

Idea lähti sisäministeri Maria Ohisalolta

Idea puukkotappelu-opetussettiin lähti arvostetun sisäministerimme Maria Ohisalon (Vihr.) aidosta huolesta. Onhan hän vastuussa maamme sisäisestä turvallisuudesta.

Aina kaunis ja viisas, sisäministeri Maria Ohisalo on havainnut tilanteen ja pyrkii tekemään kaikkensa, jotta nuorisolla olisi kaikki jälleen hyvin.

”Emme voi kieltää näitä puukkoja itsessään, mutta jotain täytyy kuitenkin tehdä.” Ohisalo toteaa asiantuntevasti.

Suomalaiset vanhemmat voivat huokaista helpotuksesta, sillä Maria Ohisalo ei ole kieltämässä puukkoja; Tilanne ei ole niin vakava kuin väitetään. Asia on ammattilaisen käsissä, eli Ohisalon käsissä.

Tilanne ei ole vakava, aina kaunis vaaleaverikkö Maria Ohisalo rauhoittaa kansalaisiaan.

Puukkoja tarvitaan joka kodissa

”Puukkojen käyttö on suurimmassa määrin edelleen täysin turvallista, ja puukkotappelut ovat vain harvoja yksittäistapauksia. Puukkotappelujen syynä on todennäköisesti tämä vakava koronakriisi.” Ohisalo kertoo rauhoittavalla äänensävyllään.

Maria Ohisalo: ”Huoli meillä on totta kai kova”

”Olemme yhdessä Helsingin poliisin kanssa tutkimassa ja analysoimassa tätä väitettä siitä, että puukkotappelut olisivat oikeasti lisääntyneet, ja mistä syystä, mutta valitettavasti resurssimme ovat olleet pitkälti kiinni äärioikeiston ja koronadenialistien tuhojen ennaltaehkäisyssä, kuten myös rangaistavan vihapuheen pois kitkemisessä, joten emme ole joutaneet tähän puukkotappelu-kohuun perehtyä vielä täysin. Huoli meillä on totta kai kova, mutta emme voi kieltää kansalaisilta puukkoja, sillä niillä voi leikata myös kurkkuja auki, ja sellainen kuuluu aitoon EU:n demokratiaan.”

Puukon maine on turhaan huono, sillä puukkoja käytetään myös porkkanan leikkaamiseen, kurkkujen auki viiltämisen lisäksi. Puukkojen mainehaitan takana on osaksi äärioikeistolaiset.

Äärioikeisto syyllinen puukkotappeluihin

”Uskoisin, että tässäkin asiassa kyseessä on äärioikeisto, ja kuten olemme poliisissa havainneet, nyt myös koronadenialistit ovat yhdistyneet äärioikeistoon. Voisi kuvitella, että juuri äärioikeistolaiset ovat ostaneet puukkoja ja ovat syyllisiä näihin puukkotappeluihin. Heidän rasistiset kirjoituksensa ovat juurisyynä tässäkin ongelmassa. Lisäksi vaarallinen koronapandemia on ollut rankka etenkin nuorille ja kyseessä on viatonta oirehtimista myös sen takia. Koronakriisi valitettavasti vaikuttaa koko yhteiskuntaamme.” Ohisalo tiedottaa erittäin ammattimaisesti.

Äärioikeiston lisäksi, koko maailmaa vieläkin järisyttävä, vaarallinen koronakriisi on syynä nuorten oireiluille ja mahdollisille puukkotappeluille.

Vihreät on suosituin puolue Helsingissä

Helsingissä suurin osa on ns. ”Cityvihreitä”, eli Vihreät-puolueen äänestäjiä. He ovat äänestäneet arvostettua sisäministeriämme, ja voivatkin olla nyt kiitollisia siitä, kuinka hyvin sisäministeri on hoitanut työnsä. Jo tyhmänkin luulisi tajuavan Maria Ohisalon rautaisan ammattitaidon, ja sen, mikä hänen oikea tarkoituksensa työssään on ollut: Suojella Suomen kansalaisia, rakentaa rauhaa, sekä poistaa kansan kahtia jakautumista. Tässä tehtävässään Maria Ohisalo on onnistunut erinomaisesti.

Moni ”Cityvihreä” arvostaa puhdasta ruokaa, muttei syö lihaa tai muutakaan sellaista minkä media kertoo olevan pahaksi. Cityvihreät ovat erittäin viisaita päätöksissään ja etenkin niiden jälkiseurauksista. Cityvihreät kantavat hyvin myös itse vastuuta teoistaan ja osaavat myös kyseenalaistaan lahkonsa toiminnan hermostumatta.

Vihreät -puolue auttaa perheitä puukkotappelu-opetussetin hankinnassa

”Jotta kaikilla olisi varaa kouluttaa lapsensa mahdollisiin puukkotappeluihin tai niiden vähäisiin uhkiin, autamme meidän puolueellamme jokaista vanhempaa hankkimaan lapselleen puukkotappelu-opetussetin. Vanhemmat voivat täten nukkua yönsä rauhassa jatkossakin.” Maria Ohisalo kertoo kauniilla ja lempeällä äänellään.

Ennen lapset taistelivat tyynysotaa, mutta ajat muuttuvat. Etenkin äärioikeisto vastustaa uusia trendejä ja roikkuu lapsellisesti kiinni menneessä ajassa, ja täten aiheuttaa vaarallisen uhan aidolle demokratiallemme.

Myös suursuosikki Sanna Marinin puolueelle SDP:lle sataa kiitosta

Vaikkakin ”Cityvihreitä” ei oikeasti juurikaan ole, ja kyseessä on suosioltaan hyvin marginaalinen puolue, on sinänsä kummalista, kuinka tämä puolue on päässyt vastaamaan sekä sisäisestä turvallisuudestamme kuin myös ulkoisista suhteistamme. Normaalisti demokratiassa, luulisi, ettei sellainen puolue pääse tekemään päätöksiä, tai turvaamaan maatamme, jolla ei oikeasti ole suosiota juurikaan.

Onneksi Antti Rinne, Sanna Marinin edeltäjä onnistui valitsemaan juuri Vihreän puolueen vahvoja ja ammattitaitoisia johtajia päättämään siitä, miten, kuinka ja millaisessa yhteiskunnassa me elämme.

Nyt yhä useampi näkee jo tämän erinomaisen työn jälkiä, ja onkin ennustettavissa, että mihin suuntaan tilanne kehittyy jatkossa, etenkin sisäministeri Maria Ohisalon otteissa.

LJ Media esittää erikoiskiitoksensa sisäministeri Maria Ohisalolle ja toivookin lisää kaaosta tähän maahan, sillä kaaos kasvattaa meitä yhteiskuntana vahvemmaksi. Meillä ei tule olemaan mitään hätää, sillä vaikka asiat menisivät liian huonoksi, voidaan aina pyytää EU:n omat poliisijoukot tänne auttamaan meitä. Loistavaa työtä Maria! Odotamme EU:n poliisijoukkojasi innolla!

LJ Median toimituksen lahjavinkki ja helsinkiläisten vanhempien varma valinta: Puukkotappelu-opetussetti on erinomainen lahja kaikille lapsille ja nuorille aikuisille! Tämän avulla turvaat lapsesi ja nukut yösi taas hyvin. Muistathan myös äänestää Vihreät-puoluetta, sillä he mahdollistavat kaiken tämän, ja saat lisäksi €5 alennuksen puukkotappelu-opetussetistä näyttämällä lelukaupan kassalla koodia ”Vihreäsiirtymä”. Kuva: Babylonbee.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.