Perussuomalaisten Jussi Halla-Aho yritti varastaa Kokoomuksen äänestäjiä törkeän kuvamanipulaation avulla

Perussuomalaisia syytetään taas rikoksista. Tällä kertaa kyse on deepfake-teknologian avulla muokatusta kuvasta, jonka tarkoituksena oli yrittää varastaa Kokoomuksen äänestäjiä.

Jos joku puolue yrittää vaaleissa huijata, niin se on Perussuomalaiset. Eikä tällä huijauksen määrällä näytä olevan mitään rajaa. Tällä kertaa niin kutsuttuun ”Persuiluun” syyllistyi itse puolueen puheenjohtaja, äärioikeistolaisten ’mestari’ Jussi Halla-Aho.

Yritti varastaa Kokoomuksen äänestäjiä kuvamanipulaation avulla

Jussi Hallo-aho julkaisi tänään twitterissä päivityksen ja kuvan, joka oli kuvamanipulaatio ja muokattu selkeästi deepfake-teknologian avulla. Kuvassa oli vaihdettu Halla-ahon oikea puolue PS. valheellisesti Kok. puolueeksi.

Kyseessä räikeä äänestäjien huijausyritys

Onneksi tarkat ammattilaismediat, kuten LJ Media raportoi miten asiat oikeasti menevät. Jussi Halla-aho selvästi yritti liittää itseään ja omaa naamansa Kok. -puolueen johtajaksi, jotta kaikki Kok. -puoleen äänestäjät äänestäisivät vahingossa Jussi Halla-ahoa, ja täten äänet menisivät väärään paikkaan. Kyseessä on todella törkeä ja aitoa demokratiaa vaarantava käytös.

Kyseessä voi olla rangaista vaalirikos

Esiintyminen muuna kuin itsenään on vakava rikos, ja Halla-ahon päivityksestä on aloitettu rikostutkinta valtakunnansyyttäjän toimesta. Epäselvää vielä on, kuka kuvan on muokannut, ja kuinka moni Kok. -puolueen äänestäjä sen on nähnyt.

LJ Media jatkaa Perussuomalaisten rikosten paljastamista ja seuraa tilannetta. Ilmoitamme asiasta lisää, kun se menee oikeuteen. Liitämme Jussi Halla-ahon törkeän vaalivilppiyrityksen artikkelin loppuosaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.