Rahoja ei ilmestynytkään pankkitileille – Syynä uusi lohkoketjuvaluutta: HarakkaToken

Kauan odotetut, Timo Harakan (Sanna Marin/SDP) lupaamat pankkitileille ilmestyvät rahat eivät koskaan ilmestyneetkään kansalaisten tileille. Otimme ministeri Harakka Timoon yhteyttä ja kysyimme selvennystä asiaan.

Kyseessä uusi kryptovaluutta: HarakkaToken

”Tämä asia jäi valitettavasti aiemmista tiedoista pois, että rahat siis maksetaan uutena lohkoketjuteknologiaan perustuvalla kryptovaluutalla HarakkaTokeneilla.” Ministeri Harakka kertoo innostuneena.

”Ideana lohkoketjuteknologiaan siirtymiseen oli luotettavuus ja innovaatio, ja idea lähti suositun KoronaVilkun sovelluksen kehittäjätiimiltä.”

Timo Harakka oli juhlimassa KoronaVilkun kehittäjätiimin kanssa, kun idea omaan HarakkaTokeniin syntyi.

Idea syntyi saunassa

”Siinä kun jätkien kanssa juhlittiin KoronaVilkun saamia tukirahoja, ja saunottiin onnistuneen työn seurauksena, joku heitti siinä saunassa minulle että ”Etkös sinä Timo luvannut kansalaisille rahaa?” Ja siinä kun mietittiin, että mistä sitä rahaa saataisiin kansalaisille asti, niin yksi ryhmän koodaajista, taisi olla Sampo, heitti idean siinä ulos, että sellainen oma kryptovaluutta HarakkaToken olisi kova juttu.”

”Alettiin sitten miettimään vakavissaan, että saataisiinko myös sille projektille sitten kehitysrahoja koronakassasta, ja tämä oli kuin 1+1=3 meidän kehittäjätiimillemme. Lyötiin hakemus menemään ja saatiin saman tein parikymmentä miljoonaa tähän hankkeeseen.” Harakka kertoo tyytyväisenä ja ammattimaisesti.

”Pystyimme sitten uuden lohkoketjutekniikan avulla luomaan omia tokeneita, eli omaa rahaa, ja nämä tokenit nyt lähtevät kansalaisille jakoon. Pankkitileillä ne eivät varsinaisesti näy, koska kyseessä ei ole Euro, mutta HarakkaTokeneilla voi pian maksaa ruokakaupoissa ostokset, kuten myös ostaa bensaa bensa-automaatilta.”

Suomi haluaa olla suunnannäyttäjä – HarakkaToken uusi vientituote?

”On tässä puolueeni SDP:n kanssa suunniteltu, että voisiko tämä HarakkaToken toimia myös laajemmin EU:n alueella, ja että olisiko muut EU valtiot myös halukkaita ostamaan HarakkaTokeneita.”

”Minulla on itselläni niitä nyt 10,000,000 kpl, ja yhden HarakkaTokenin arvoksi on alustavasti suunniteltu n.€50 suuruista summaa. Voisin muutaman miljoonan omista HarakkaTokeneista luopua ja myydä EU:n johtajille, ja olen pyytänyt Sanna Marinia esittämään tätä seuraavissa EU:n huippukokouksissa.” Harakka kertoo jälleen hyvin asiantuntevasti.

”Joka tapauksessa, HarakkaTokeneita lähtee pian maksuun kansalaisille heidän omiin lohkoketjulompakkoihinsa, aina sitä mukaan kun hakemuksia tulee. Tarvitsemme nyt malttia, sillä kyseessä on uusi teknologia ja olemme suunnan näyttäjiä myös tässä asiassa.” Harakka sanoo ylpeänä.

Timo Harakkaan voi ihminen luottaa.

HarakkaTokenit ilmestyvät uusiin lohkoketjulompakoihin

HarakkaTokenia varten tarvitset oman lohkoketjulompakon, ja tämän jälkeen sinun täytyy ilmoittaa Ministeri Harakalle lompakkosi osoite, ja Harakka tiimeineen lähettää sinulle HarakkaTokeneita tarvitsemasi määrän. Huom. Sinun täytyy esittää rokotetodistus, jotta saat HarakkaTokeneita.

HarakkaTokenit tulevat virallisesti käyttöön syksyllä 2021

HarakkaTokenin kuvake on Harakan itse suunnittelema logo, jota hän käyttää myös kotisivuillaan. Näin ollen HarakkaToken on jo valmiiksi monelle tuttu.
Vaarallinen koronavirus-pandemia myöhästytti aikataulua.

Vaarallinen koronavirus päätyi myös HarakkaTokenin servereille ja koodaustyö piti aloittaa kertaalleen aivan alusta.

”Pieni viivästys tässä aikataulussa on, koska vaarallinen koronavirus pandemia on sotkenut aikataulun pahemman kerran.”

”Alkuperäisen aikataulun mukaan HarakkaTokenien pitäisi olla jo levityksessä, mutta yhdestä servereistämme löytyi koronavirus-tautipesäke, ja jouduimme aloittamaan työn uudestaan. Kohta kuitenkin HarakkaToken on valmis.”

HarakkaTokenia suunnitellaan ja koodataan ulkomaan lämmössä. Tokenin on kehittänyt KoronaVilkun kehittäjätiimi, joka koostuu Timon läheisistä ystävistä ja tovereista. Harakkaan voi luottaa.

HarakkaTokenit tulevat pian siis maksuun jokaiselle kansalaiselle, joten huolta ei köyhillä enää ole.

Mitä sinä olet mieltä HarakkaTokeneista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.