THL: Koronarajoituksista ollut enemmän hyötyjä kuin haittoja – Onnellisuus lisääntynyt

THL:n uuden tutkimusraportin mukaan koronarajoituksista on ollut enemmän hyötyjä kuin haittoja. Onnellisuus on lisääntynyt koko Suomessa, tuorein THL:n tutkimus kertoo.

THL:n uusin raportti kertoo, että arvostetun pääministerin Sanna Marinin (SDP) hallituksen erinomaiset toimet vakavan, vaarallisen ja täysin yllättävän koronakriisin hoitamisessa on onnistunut erinomaisesti, ja koronarajoituksista on ollut huomattavasti paljon enemmän hyötyjä kuin haittoja.

Rajoituksia jatketaan vuoden loppuun asti

Marinin hallitus on päättänyt jatkaa koronarajoituksia vuoden loppuun asti, vaarallisen ja tappavan koronapandemian takia, mikä tulee pitkällä tähtäimellä lisäämään kansan hyvinvointia ennestään. THL:n uusin tutkimus puoltaa pääministeri Sanna Marinin hallituksen rohkeaa päätöstä jatkaa koronarajoituksia ainakin vuoden 2021 loppuun asti.


Yritykset kukoistavat rajoitusten aikana

Vaikka kulkutautimyönteiset äärioikeistoetnopopulistit väittävätkin valheellisesti, että yrityksillä menisi huonosti rajoitusten takia, ei tuo väite pidä paikkaansa. Kyseessä on jälleen äärioikeiston käyttämää populistista retoriikkaa, jota Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump käytti yhdessä vaarallisten Qanon-salaliittoteoria kannattajiensa kanssa.

Myös Donald Trump väitti rajoitusten olevan haitaksi yrityksille. THL:n uusi tutkimus todistaa Trumpin väitteet valheiksi. Kuva: Helsingin Sanomat

Sanna Marin YLElle: ”Yrityksillä menee oikeasti hyvin”

Sanna Marinin tilaaman uuden selvityksen mukaan yrityksillä menee oikeasti hyvin. Kauppa käy ja tavara liikkuu normaalisti, töitä riittää ja maksuhäiriöitä ei ole havaittavissa. Lisäksi verkkokauppaostokset ovat tänä vuonna selvästi ylittäneet normaalin rajan, ja Suomen taloudella menee paremmin kuin koskaan. Myös suurin osa ihmisistä nauttii lisääntyvistä rajoituksista sekä kasvomaskien käytöstä, Marinin tilaamasta THL:n tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi.

Kalevi 33v, ja Liisa 33v, ovat olleet tyytyväisiä rajoituksiin ja Sanna Marinin hallitukseen. He toivovat rajoitusten ja maskien käytön jatkuvan vuoteen 2030 asti, jotta koronakriisi saadaan voitettua. Kunnon kansalaisina he ovat molemmat varanneet jo oman aikansa uuden ympäristöystävällisen rautamaskin asentamiseen.

Koronatestaus = rahasampo kunnille

Lisäksi koronatestauksiin saatava taloudellinen korvaus on ollut kunnille oikea rahasampo, ja kuntien talous on nyt parempi kuin koskaan aiemmin Suomen historiassa. Suurin kiitos tästä kuuluu Marinin hallitukselle, mutta myös EU:lle ja kansan enemmistön tukemalle EU:n elpymispaketille.

Kukaan ei tosin tiedä vielä, mihin tuo kaikki kuntien raha menee, sillä kuntalaiset ovat edelleen lukittuina koteihinsa, mutta onneksi he kaikki ovat tyytyväisiä nykyisiin rajoituksiin, THL tuorein tutkimus kertoo.

Kunnilla on nyt enemmän rahaa kuin roskaa luotettavien PCR-testausten takia. Lisäksi kaikki kunnanjohtajat, jotka ovat testauttaneet alaisiaan eniten, ovat ansaitusti saamassa ison bonuksen hyvin tehdystä työstään vakavan ja vaarallisen koronakriisin hoitamisesta.

Millaisia rajoituksia sinä kaipaat elämääsi lisää? Kommentoi uusia ideoita uusiin rajoituksiin, ja autetaan meidän Sannaa voittamaan vakava ja vaarallinen koronapandemia yhdessä! Muistathan myös varata oman aikasi rautamaskin asentamiseen koronaviruksen pysäyttämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.