Trump avasi oman somensa – Asiantuntija: Täysin narsistinen alusta

USA:n entinen presidentti Donald Trump avasi somensa, joka paljastui heti täysin narsistiseksi alustaksi.

Donald Trump avasi tällä viikolla oman somensa, ja kuten kuka tahansa ammattimedian toimittaja, myös LJ Median toimittaja osasi odottaa, että kyseessä tulee olemaan täydellisen nolo ja narsistinen yritys luoda oma somekanava, ja niinhän siinä kävikin.

Täysin narsistinen alusta

Trumpin uuteen alustaan voi kylläkin kuka tahansa liittyä, mutta siellä voi ainoastaan lukea Donald Trumpin omia päivityksiä. Kyseessä on siis täysin narsistinen alusta.

Trump vetoaa tiedottamiseen

Trumpin alustan väitetään olevan sitä varten, että entinen presidentti voi sitä kautta informoida vaarallisia Qanon salaliittoteoria kannattajiaan. Olipa väite totta tai ei, joka tapauksessa Trumpin alusta on täysin narsistinen ja Trumpin kannattajatkin ovat pakkohoidon tarpeessa.

Sinänsä on hyvä, että tämä sairas porukka keskittyy nyt ainoastaan keskenään salaliittoteorioiden levittämiseen, kuten siihen, että Joe Biden olisi huijannut vaalit, mikä on moneen kertaan todistettu täysin perättömäksi väitteeksi.

Haluamme muistuttaa tässä vaiheessa, että jokainen vastuullinen media on tuonut pelkän totuuden julki liittyen USA:n presidentin vaaleihin. Mikäli kävisi niin, että Joe Biden olisikin huijannut vaaleissa ja se kävisi ilmi, olisi silloin valehdeltu todella törkeällä tavalla valtamedian toimesta. Silloin voisi epäily herätä, että mistä muusta valehdellaan? Voidaanko esim. koronasta valehdella? Näitä kysymyksiä sinun ei onneksi tarvitse miettiä sen enempää, koska ne ovat kaikki valheita ja pysyvät valheina. Trump on alhainen narsisti.

Kuvakaappaus Helsingien Sanomien artikkelista, joka kertoo totuuden Donald Trumpista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.