Uusi luontoa säästävä kasvomaski on nyt täällä – Saatavilla jo kesäkuussa

Oletko kantanut huolta maskien päätymisestä luontoon? Ei hätää. Ratkaisu on vihdoinkin täällä.

Kertakäyttöiset maskit ovat pian historiaa, sillä WHO lanseerasi uuden kehittelemänsä maskin, joka ratkaisee useita ongelmia liittyen kasvomaskien käyttöön yhteisessä koronaviruksen torjunnassa.

WHO:n kehittäjä tiimi, yhteistyössä World Economy Forumin ja Agenda 2030 työryhmän kanssa ovat kehitelleet täysin luontoystävällisen ja ekologisen kasvomaskin, jotta koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä käytettävien kasvomaskien tuomasta maskiroska-väitteestä* päästään eroon.

*Maskiroska-väitteellä viitataan salaliittoteoriaan, jonka mukaan maskien väitetään roskaavan luontoa.

LJ:n toimituksen saaman tiedon mukaan, nämä upeat ja uudet, iki-maskeiksikin kutsutut maskit ovat valmistettu patentoidusta kupari ja rauta-erikoisseoksesta, jotta sen käyttö kestää jopa kahden sukupolven yli, ja lopulta maatuu ruosteena takaisin luontoon, ja on sieltä myöhemmin uudelleen louhittavissa uutta käyttöä varten. Tämä uusi maski on 100 % luonto- ja ympäristöystävällinen.

Kuuluisan näyttelijän Leonardo DiCaprion urhoolliset toimet ilmastonmuutoksen estämisessä vaikutti myös uuteen kasvomaskin kehitystyöhön.

Uuden ympäristöystävällisen ja upean iki-maskin nimeksi tulee ’Rautamaski’ ja nimen kerrotaan tulleen monelle tutun suosikki näyttelijätähden elokuvasta.

”Tämä idea lähti Leonardo DiCaprion elokuvasta, The Man Behind The Iron Mask. Leonardo DiCaprio on ollut ilmastonlämpenemisen puolesta puhuja ja varoittanut meitä jo vuosia tulevasta ilmastokatastrofista, ja siitä saimme idean tälle ’Rautamaskille’. Jaamme samat arvot Leonardon kanssa ja teemme osamme estääksemme ympäristön tuhoutumista myös WHO:n tasolla.” WHO & THL tiedottavat yhteisessä tiedotteessaan.

Maskeja tulee tarjolle useita erilaisia malleja, jolloin sen pitäminen on mukavampaa.
Löydätkö jo tyylisi tulevasta Rautamaskistasi?

Maskia voi pitää päällä jatkuvasti 24/7

THL ja WHO ovat yhteistyössä kehitelleet uuden kasvomaskin, minkä patentoitu rauta-kupariseos ionisoi ilmasta epäpuhtauksia ja sekä epähygienioita.

Rautamaskia voi huoletta pitää läpi vuorokauden, päivin öin, ja se päällä on turvallista käydä myös suihkussa, uida sekä saunoa. Patentoidun rauta-kupariseoksen molekyylit ionisoivat ja tappavat bakteereja ja viruksia tehokkaasti, ja sillä on myös tutkitusti parantavia ja hygienisia vaikutuksia. Maskin rautaoksidantit tekevät hyvää myös iholle!

Maski täytyy irroittaa ainoastaan kerran vuodessa putsaamista varten

”Rautamaskin irroittaminen on vielä hieman työläs operaatio, sillä se vaatii koulutettua henkilökuntaa onnistuakseen. Joudumme tätä varten hankkimaan lisää henkilökuntaa, ja toivomme jokaisen EU:n valtion sisäministeriön ottavan tämän asian hoitaakseen, ja laajentavan poliisin oikeuksia maskien putsaus-, huolto-, asennus- ja irtiottotilanteita varten. Näin takaamme jokaisen turvallisuuden, ja että resurssit riittävät sekä asennus että säännöllisiin huoltotoimenpiteisiin.” THL:n tunnettu sateenkaaripinssimies kertoo lisätietoja tulevista haasteista LJ medialle.

Maskin vuosihuolto on tarkkuutta vaativa ja herkkä toimenpide

Maskin irroittaminen voi olla parhaillaan hyvin tunteellinen ja kaunis kokemus sen käyttäjälle, sillä maskien käytöstä on monelle muodostunut jopa pyhä ja henkilökohtaisesti tärkeä ja mieluisa asia näiden koronavuosien aikana.

Maskien käytöllä on tunnetusti paljon hyötyjä ja sen käyttöön liittyy paljolti myös kuuliaisuuden symboliikkaa, kosmeettisia hyötyjä, itsetuntemuksen ja oman arvon tunteen parantamista. Ei ole siis ihme, että maskin huoltoa ei viitsi antaa kenen tahansa amatöörien käsiin.

Uuden Rautamaskin avulla välität luonnosta ja se suojaa viruksilta perinteistä kangasmaskia paremmin sen ionisoivan materiaalinsa avulla.

Katso tunteikas video maskin irroittamisesta tästä:

Kuinka henkilökohtaiseksi oma maskisi on sinulle muodostunut? Ethän antaisi kenen vain riisua maskiasi?

Ensimmäisten Rautamaskien asennustyöt aloiteteen kesäkuun alussa. Mikä on sinun taktiikkasi kuluttaa aikaa, jotta saat uuden upean luontoystävällisen Rautamaskin? Ja mikä malli miellyttää sinua eniten? Kommentoi alle!

 

3 kommenttia artikkelissa “Uusi luontoa säästävä kasvomaski on nyt täällä – Saatavilla jo kesäkuussa

  1. Elisabeth kommentoi:

    Mikä maski!! Leo on ihana!! <3 En malta odottaa!! Tuon maskin avulla koronadenialistien suutkin saadaan vihdoinkin tukittua. xD

    • laiskajaakko.com kommentoi:

      Hei Arhis87, Kyseinen maski on täysin ilmainen, sillä niiden hankinta sekä asennus ovat osa EU:n elpymispakettia. Ensimmäiset 1000 maskin ottajaa saavat lisäksi Arnoldsin donitsin, joten kannattaa varata äkkiä aika asennukseen, sekä noudattaa muitakin viranomaisten ohjeita, jotta koronakriisi saadaan voitettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.