Varoitus: Äärioikeiston deepfake-video vapun tapahtumista leviää netissä!

Äärioikeisto ja koronadenialistit ovat yhdistyneet selvästi yhdeksi rintamaksi, ja uhkaavat länsimaista demokratiaamme nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.

Suomessa vappu sujui kauttaaltaan rauhallisesti, eikä mitään poikkeavaa tapahtunut. Kuitenkin äärioikeisto on taas koostanut yhden vaarallisen deepfake-videon, jolla se pyrkii horjuttamaan aitoa demokratiaamme ja uskoa päättäjiämme kohtaan.

Deepfake-videon alkuperäiset videoklipit ovat USA:n Capitol Hillin valtaamisesta

Videolta on selvästi nähtävissä, että alkuperäiset videoklipit ovat Trumpin kannattajien, vaarallisten äärioikeistolaisten, Capitol Hillin valtaamisesta joulukuulta 2020. Näihin videoklippeihin on erittäin taidokkaasti, deepfake-teknologialla, vaihdettu suomen poliisin univormut USA:n poliisien univormujen tilalle. Myös Trumpin ja USA:n liput on vaihdettu suomenlipuiksi.

Lisäksi kyseiseltä deepfake-videolta näkyy selvästi, että osa rakennuksista ja itse Capitol Hillin päärakennus on vaihdettu Google Mapsin kautta ilman lupaa laittomasti ladattuihin Helsingin kaupungin maisemakuviin. Näin video vaikuttaa olevan kuvattu Helsingin keskustasta vappuna, vaikkakin materiaali on alun perin joulukuulta 2020.

Taustalla naisviha eli misogynia

Tällaisten videoiden tekemiseen liittyy yleensä äärioikeistolaisten naisviha, ja kohteena on jälleen selvästi hallitus-nais-viisikkomme. Videoilla pyritään horjuttamaan etenkin Sanna Marinin hallitusta, ja sisäministerin Maria Ohisalon luotettavuutta.

Arvostettu pääministerimme Sanna Marin on aiemmin myös ottanut kantaa kokemaansa naisvihaan mm. twitterissä.

”Ohisalo käskyttää poliisia kuin hullu, ja täten jakaa kansaa kahtia ja usuttaa kansalaiset ja poliisit taisteluun keskenään”

Äärioikeistolainen retoriikka väittää, että arvostettu ja varmasti suomen suosituin sisäministeri kautta aikojen, Maria Ohisalo (Vihr.) olisi epäammattimainen ja hänen käskynsä olisivat vaaraksi yhteiskunnallemme, ja hän on syypää siihen, miksi viattomia kansalaisia jahdataan Helsingin kaupungissa.

Oikeasti asia on täysin päinvastoin: Ne, jotka väittävät näin, ovat itse uhka demokratiallemme ja ovat syyllisiä rangaistavaan misogyniaan eli naisvihaan.

LJ media jakaa nyt poikkeuksellisesti kyseisen deepfake-videon, jotta oikea informaatio kyseisestä videosta on saatavilla kaikille vastuullisia medioita lukeville. Kyseessä on taitava väärennös ja sen takana on selvästikin järjestäytynyttä äärioikeisto-rikollisuutta!

Katso deepfake-video alhaalta, mutta muista, kaikki siinä on valhetta. Suomessa kansalaisilla on täysi liikkumisen vapaus, kuten perustuslaki sen meille sallii. Etenkin näin poikkeusolojen päätyttyä.

Muistathan myös luottaa viranomaisten suosituksiin ja ohjeistuksiin, ja noudata aina annettuja käskyjä ja sääntöjä. Suomea ei pyritä valtaamaan EU:n toimesta, eikä virkamiehemme tai -naisemme ole korruptoituneet. Kaikki tällaiset väitteet ovat misogyniaa ja vaarallista äärioikeistolaista retoriikkaa, ja rangaistavaa Trumpismia.

2.5.2021 – ÄÄRIOIKEISTON JULKAISEMA DEEPFAKE-VIDEO:

HUOM. JUTTUA MUOKATTU 2.5. klo. 13.50: TOINEN DEEPFAKE-VIDEO LÖYTYNYT.


KATSO DEEPFAKE-VIDEO 2:

TÄLLÄ VIDEOLLA NÄKYY KUINKA RAVIHEVOSET ON DEEPFAKE-TEKNOLOGIALLA MUUTETTU POLIISIHEVOSIKSI HETI VIDEON ALUSSA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet painamalla nappia.